Catelul in baie si in bucatarie - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Catelul in baie si in bucatarie

Totul despre caini > Prima zi acasaBaia

  Baile pot prezenta multe pericole pentru caini. Tineti medicamentele in dulapioare pentru medicamente care sa fie pozitionate mai sus, departe de unde ar putea ajunge un caine. Nu le tineti in sertare joase - veti fi surprinsi de ce poate deschide un caine descurcaret. Folositi piedici anti-copil pentru sertare si usi. Atunci cand vine vorba de medicamente, nu puteti fi niciodata prea precauti. Chiar si medicamentele obisnuite, eliberate fara reteta, pot fi toxice pentru caini. Ibuprolenul (Advil, Nurofen) si acetaminofenul (Tylenol) sunt amandoua potential letale pentru caini.
  Tineti sticlele cu sampon, sapunurile, sarurile de baie si alte asemenea „bunatati” in locuri in care cainele sa nu le poata ajunge. Acestea probabil nu il vor omori daca ajunge la ele, dar cu siguranta ii vor crea probleme stomacale si nu veti aprecia mizeria pe care ar putea sa o faca. Pe langa toate aceastea. recipientele din plastic sau sticla pot fi periculoase daca sunt mestecate, ingerate sau daca se calca pc cioburile lor.
   Cosurile de gunoi sunt, de asemenea, o tentatie pentru caini. Acestea pot reprezenta pericole pentru ca in ele se pot gasi medicamente aruncate. Un caine care gaseste un cos de gunoi poate face mizerie, imprastiind gunoiul in toata casa. Tineti-le si pe acestea departe de cainele dumneavoastra.

Bucataria

   Bucataria este o alta zona plina de pericole pentru cainele dumneavoastra. Multi dintre noi tinem substantele necesare pentru curatenie si alte munci din casa sub chiuveta. Atunci cand aveti un caine, acest lucru trebuie evitat. Mulati toate substantele de curatat intr-un dulap la inaltime. Pentru usile de jos, cumparati inchizatori cu siguranta pentru copii.
   Gunoiul este o alta mare atractie care poate fi intalnita in bucatarie. Un caine poate provoca destul de multa mizerie cu acesta si poate fi in acelasi timp si periculos pentru el. Oase de pui gatite, pungi de plastic si cioburi de sticla, reprezinta toate lucruri des intalnite in gunoiul de zi cu zi. si pot fi potential periculoase pentru un caine. Tineti gunoiul intr-un dulap care are o inchizatoare cu siguranta pentru copii.
   Odata ce ati verificat si stabilit ca bucataria este sigura pentru caine, aceasta poate fi un loc grozav in care sa isi petreaca timpul cainele dumneavoastra. Podeaua cu gresie si accesibilitatea usoara la exterior reprezinta un plus pentru un pui. Marea majoritate a familiilor petrec mult timp in bucatarie, asa ca noua achizitie a familiei se va bucura de companie. Tineti cosul lui in bucatarie si cu ajutorul unei porti pentru copii asigurati-va ca nu intra in alte camere atunci cand nu este in cos sau cu dumneavoastra.
   In timpul primelor luni de cand este cu dumneavoastra, mai ales daca este vorba de un pui, bucataria ar trebui sa fie singura camera din casa in carc sa i se permita sa umble de capul lui.   In cazul in care v-a placut articolul, va rugam ca sa- distribuiti prin „share” pe Facebook, Linkedin, Twitter si Google+, sau puteti oferi un simplu „Like”.
   Va multumim mult, si va invitam sa cititi si restul articolelor noastre!


Back to content