Chin Japonez - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Chin Japonez

Caini de vanzare > Descrierea si caracteristicile raselor > Rase de companie si talie micaChin japonez  Nume alternative: Spaniel japonez.
  Tara de origine: Japonia.
  Istoric: se considera ca Chinul japonez isi are originile in China si ca a fost adus in Japonia ca un cadou din partea unui imparat chinez. In Japonia, rasa a devenit populara in randul nobilimii, iar sogunii au crescut diferite varietati, cu diferite tipuri de blana si marimi. A fost vazut pentru prima oara in afara Asiei cand tara a deschis relatiile comerciale cu lumea vestica in anul 1853, si mai multe exemplare au fost aduse in Marea Britanie.
  Descriere fizica: este un caine mic, bine echilibrat, cu un corp cu aspect patratos. Are un cap mare, rotund, cu ochi intunecati mari. Are un bot scurt si lat; un nas mic cu nari deschise; si urechi lasate, mici si triunghiulare. Coada este purtata peste spate. Are o blana cu un singur strat, deasa, matasoasa, dreapta care formeaza o coama in jurul gatului. Coada si coapsele sunt imblanite pronuntat. Poate fi negru si alb, rosu si alb, sau negru si alb cu puncte cafenii.
  Inaltime: 20-28 cm.
 Temperament: este un caine sensibil, bine manierat si inteligent. Are o memorie excelenta, iar unii spun ca obiceiurile sale il fac sa para o pisica. Se intelge bine cu aproape toata lumea, inclusiv cu strainii, alte animale si copiii.
  Nivel de activitate: scazut.
  Cel mai bun stapan: rasa se descurca la fel de bine la oras, in suburbii sau la tara.
  Nevoi speciale: ingrijirea blanii.
  Posibile probleme de sanatate: probleme de spate, cataracta, probleme cardiace, luxatii ale patelelor.

  Interpet's International


De vanzare caine de rasa Chin Japonez
Back to content