DESPRE NOI - Vand caini de rasa. Vand caine de paza, caine de companie, caini ciobanesti, terrieri.

Cautare
Go to content

Main menu:

Reclama TV Interpet's International
  Infiintata in anul 2001, Interpet's International este onorat de a fi servit iubitorii de caini din fiecare colt al globului, cu incredere si seriozitate din locatiile noastre Central ,Vest si Est Europene. Interpet's International a devenit rapid preferatul nr.1 ale persoanelor din Romania care isi doresc un caine de rasa, cu peste cinsprezece mii de clienti pana in primavara 2012. Mai mult de o treime din acesti clienti au apelat din nou la noi pentru al doilea sau al treilea catelus! Acest lucru atesta calitatea exceptionala a cainilor nostrii cat si seriozitatea si competenta cu care rezolvam fiecare cerere in parte.
  Interpet's International are o echipa profesionista, iubitori de caini, crescatori, medici veterinari cu vaste cunostinte in domeniu, care sunt intotdeauna la indemana pentru a oferi consiliere si ajutor. Scopul nostru nu este doar de a oferi clientilor nostrii un caine, ci un caine potrivit pentru nevoile dumneavoastra specifice, care va fi iubit si pretuit pentru multi ani de acum incolo. Cainii si cateii provenite de la noi sunt oferite la preturi competitive, chiar fara concurenta privind calitatea.
 Fara indoiala suntem dintre cei mai buni din Europa, oferim o (surprinzatoare, la nivel mondial) garantie pe viata, datorita increderii ce avem in sanatatea si calitatea cainilor nostrii.
  Suntem furnizori principali la 14 Pet-Shopuri din Europa dintre care si la cele mai mari, respectiv : WeltHunde si Puppies Dream.
  Am vandut catei in peste 40 de tari si numaratoarea continua.


  Misiunea noastra este de a oferi catei si caini de rasa de inalta calitate iubitorilor de caini. Am realizat acest lucru prin crescatorii de clasa si oferind o mare varietate de rase din cele mai bune linii de sange din Europa si din intreaga lume.


Our Mission is to provide high quality purebred puppies and dogs to Serious Dog Lovers. We accomplish this by working only with Top Class Breeders and offering a wide variety of breeds from the Finest Champion Bloodlines in Europe and the whole world.

  Vindem sau intermediem de la crescatori cu experienta catei din orice rasa de caine! In limita puiilor disponibili sau la prenotare. Prin serviciile noastre va ajutam sa detineti un catel de o calitate superioara, sanatos, rasa pura! Cu cainii cumparati de la noi nu o sa alergati zilnic la veterinar! Urmarim evolutia puiului si va oferim sfaturi si in continuare! Va servim in cel mai scurt timp posibil! Din 10 persoane 8 aleg calitatea! Dvs ce alegeti?  
  Pentru orice informatie nu ezitati sa ne contactati sau complectati un formular de comanda informativa!  
  Incercam sa va servim cu un catel din parinti cu toate testele la zi : displazie, cataracta, alergie, epilepsie, patella luxatio. Imunizati contra herpesului.

  Daca doriti o rasa care nu este trecut in lista nastra va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail. O sa facem tot posibilul sa va servim cat mai promt !


VA MULTUMIM PENTRU INCREDEREA ACORDATA!


 
 
Back to content | Back to main menu