Petit Basset griffon vendeen - Caini de rasa de vanzare

Go to content

Main menu:

Caini de vanzare > Descrierea si caracteristicile raselor > Copoii
Micul Basset Griffon Vendeen  Nume alternative:  PBGV.
  Tara de origine: Franta.
  Istoric: aceasta rasa a fost dezvoltata in regiunea La Vendee din Franta. Este cea mai raspandita dintre rasele de Griffon Vendeen. Este descendenta a Griffonului Vendeen si se considera ca isi are originile in secolul al XVI-lea. A castigat in popularitate ca ani de companie in S.U.A.
  Descriere fizica: un caine de talie medie, dreptunghiular. Capul este de doua ori mai lung decat mai lat. Are ochi mari, negrii cu sprancene lungi si nasul negru. Urechile lun lasate se pliaza spre interior. Gatul este lung, pieptul adanc, si picioarele scurte. Coada lunga si conica este tinuta ca o sabie. Blana dubla are parul lung, aspru si barba si mustata. Este portocalie, de culoarea lamaii, neagra, tricolora sau cu piele grizonate.
  Inaltime: 33-38 cm.
  Greutate: 11-18 kg.
  Temperament: este un caine foarte sociabil, iubitor de distractie si entuziast. Este in si domic sa faca pe piacul stapanilor; activ si energic. Se intelege bine cu toata lumea, inclusiv cu copiii si alti caini.
  Nivel de activitate: ridicat.
  Cel mai bun stapan: rasa se descurca cel mai bine cu o familie activa dintr-un mediu rural sau suburban.
  Nevoi speciale: exercitii, curte ingradita, ingrijirea blanii, lesa.
  Posibile probleme de sanatate: meningita aseptica, epilepsie, probleme oftalmologice, sufluri cardiace, displazie de sold, luxarea patelelor.


 Interpet's International


Catei copoi Petit Basset Griffon Vendeen
 
Back to content | Back to main menu