Vand Bulldog Englez - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Bulldog Englez

Caini de vanzare > Caini talie mica si de companie > Caini de companie 1
Bulldog Englez de vanzare
Bulldog Englez catei de rasa de vanzare
Vand caine Bulldog Englez
Vand catei Bulldog Englez
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.comBulldog Englez


 Nume alternative: Bulldog englez.
 Tara de origine: Marea Britanie.
 Istoric: Bulldogul actual este destul de diferit de versiunea veche de Bulldog. Initial a fost creat pentru a tine taurii pentru macelari si apoi a fost folosit in luptele cu tauri. Atunci cand acest sport a fost declarat ilegal in anul 1835, nevoia pentru aceasta rasa a incetat. Cu toate acestea, fanii rasei au muncit pentru a tine in continuare rasa in viata ca animal de companie, punand accent pe temperamentul bland si aspectul distinctiv si nu pe calitatile de lupta.
 Descriere fizica: este un caine de talie medie, dar masiv, cu un corp greu, puternic. Capul este foarte mare, lat si patratos. Are o frunte plata si fata este foarte scurta, cu botul scurt, indreptat putin in sus. Maxilarele masive sunt patrate, iar cel inferior este proeminent, avand buzele groase usor atarnate. Ochii sunt mari, nasul negru si urechile mici. Pieptul este lat si adanc. Pielea este moale si libera, in special la nivelul capului, gatului si umerilor. Coada scurta este fie dreapta, fie rasucita. Blana este scurta si poate fi tigrata, alba, rosie, cafenie, galbena sau baltata.
 Inaltime: 30-41 cm.
 Greutate: 18-23 kg.
 Temperament: este un caine bland, stabil si afectuos. Desi este curajos si are multa putere, se intelege bine cu toata lumea. Pe de alta parte, are o inclinatie spre sforait si salivatie excesiva, cat si flatulenta cronica. Este cateodata certaret cu alti caini.
 Nivel de activitate: scazut.
 Cel mai bun stapan: este o rasa adaptabila si poate trai confortabil intr-un apartament.
 Nevoi speciale: protectie impotriva caldurii, socializare, dresaj, curatarea ridurilor de pe fata.
 Posibile probleme de sanatate: alergii, sindromul brahicefalic, probleme oftalmologice, val palatin alungit, displazie de sold, probleme de reproducere, trahee redusa ca dimensiuni.
Interpet's International

Vindem caine de rasa Bulldog Englez
Fotografii Bulldog Englez de vanzare
Back to content