Vand Akita Inu - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Akita Inu

Caini de vanzare > Caini de paza > Caini de paza si aparare 1
Akita Inu de vanzare
Vand caine de rasa Akita Inu
Vand caine Akita Inu


 


0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


Akita Inu  Tara de origine: Japonia.
  Istoric: Akita este cea mai inalta dintre rasele japoneze. Este considerata a avea 3000 de ani vechime si a fost dezvoltata ca rasa de lupta si pentru vanatoarea de animale mari, cat si ca animal de paza. in Japonia, imaginea sa este folosita pentru a reprezenta o stare buna de sanatate. Cu toate ca rasa a fost de mai multe ori in pericol de a disparea. Japonia a intensificat eforturile de mentinere a ei, iar acum Akita este una dintre cele sapte rase pe care aceasta tara le-a declarat monumente ale naturii.
 Akita este un caine foarte respectat in Japonia natala. Atunci cand un copil se naste, familia primeste deseori din partea prietenilor statuete care infatiseaza acesti caini, pentru sanatate, fericire si o viata indelungata. in cazul unei boli, statuetele infatisand un Akita sunt trimise pentru a ura o insanatosire grabnica.
  Descriere fizica: Akita este un caine mare, greu si bine echilibrat. Corpul este mai mult lung decat inalt, iar pieptul este adanc. Capul este triunghiular, cu falci putenice, patrate. Ochii sunt mici, negrii si angulari iar urechile mici si in mod normal ridicate. Coada este lunga si blanoasa purtata arcuit pe spate in bucla simpla sau dubla. Blana dubla are un stat inferior gros si moale, si unul exterior scurt, drept, si aspru. Poate fi de culoare roscat sau tigrat cu semne albe, alb imaculat.
  Inaltime: 61-71 cm.
  Greutate: 32-60 kg.
  Temperament: Akita este un caine loial si curajos, un companion afectuos si docil cu propria familie, dar alert si precaut cu strainii. Este un excelent gardian. Desi in general este calm si tacut, poate fi extrem de incapatanat si are nevoie de socializare pentru a se intelege cu oamenii in general. Aceasta rasa este deseori agresiva fata de alti caini - in special masculul - si poate fi foarte teritoriala.
  Nivel de activitate: moderat.
  Cel mai bun stapan: proprietarul unui Akita trebuie sa fie experimentat si ferm, iar locul cel mai bun pentru cresterea unui astfel de caine este o casa intr-o zona suburbana sau rurala.
 Nevoi speciale: curte ingradita, lesa, socializare, dresaj.
 Posibile probleme de sanatate: afectiuni autoimune. mielopatie degenerativa, displazie de sold si cot, hipotiroidism, atrofie retiniana progresiva (ARP).


Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Akita Inu Timisoara; Akita Inu Arad; Akita Inu Oradea; Akita Inu Deva; Akita Inu Alba Iulia; Akita Inu Cluj; Akita Inu Zalau; Akita Inu Satu Mare; Akita Inu Baia Mare; Akita Inu Maramures; Akita Inu Bistrita; Akita Inu Mures; Akita Inu Sibiu; Akita Inu Valcea; Akita Inu Pitesti; Akita Inu Arges; Akita Inu Targoviste; Akita Inu Brasov; Akita Inu Suceava; Akita Inu Botosani; Akita Inu Neamt; Akita Inu Iasi; Akita Inu Vaslui; Akita Inu Bacau; Akita Inu Focsani; Akita Inu Buzau; Akita Inu Ploiesti; Akita Inu Galati; Akita Inu Braila; Akita Inu Tulcea; Akita Inu Constanta; Akita Inu Bucuresti; Akita Inu Giurgiu;

 

Akita Inu de vanzare
Video Akita Inu de vanzare
Akita Inu de vanzare<br /><br />Masculi si femele, varsta 2 luni, vaccinati, deparazitati, carnet de sanatate, microcip, pasaport international, fara pedigree sau cu pedigree de export tip A. <br />Cateii provin de la crescatori straini, numai pe baza de precomanda si contract de garantie.<br />Parinti cu teste de sanatate la zi, monte controlate.<br />Livrare, in functie de pretul ales in 7, 30 sau 45 de zile.<br /><br />Pret de la 290 euro<br />- Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati<br />- Tel: 0761 767 767<br />- E-mail: Lassiter64@gmail.com<br /><br />Va multumim pentru interes
Caine de vanzare Akita Inu video
Fotografii Akita Inu
Fotografii caine Akita Inu de vanzare
Back to content