Vand Brac German - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Brac German

Caini de vanzare > Caini de vanatoare
Vand catei Brac German pentru vanatoare sau companie
Brac German cu par scurt de vanzare
Caine Brac german de vanzare
Brac German de vanzare
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


  Brac german cu parul scurt


  Nume alternativ: Deutscher Kurzhariger Vorstehhund.
  Tara de origine: Germania.
   Istoric: Bracul german cu parul scurt a aparut in secolul al XIX-lea, avand ca stramosi Cainele de pasari german o rasa de tip Pointer, descendenta probabil, a Pointerilor spanioli copoi locali si Pointeri englezi. Rasa a fost dezvoltata pentru a obtine un caine versatil, care poate indica vanatul, lua urma pe timp de noapte si aporta atat pe pamant, cat si in apa. Primul caine din aceasta rasa a ajuns in S.U.A. in anul 1920 si a castigat rapid in popularitate atat pentru vanatoare, cat si ca animal de companie.
  Descriere fizica: este un caine de talie medie spre mare, puternic, cu forma corpului patrata sau dreptunghiulara, bine echilibrat si simetric. Capul patratos are urechi lasate si un bot lung. Are ochi migdalati, de culoarea chihlimbarului si nas maro. Coada este taiata la aproximativ doua cincimi din lungimca sa naturala. Blana dubla are un strat exterior scurt, moale, de culoare rosie-inchis sau rosu inchis cu alb, care poate fi patata, pistruiata sau murga.
  Inaltime: 52,5-65 cm.
  Greutate: 20-31,5 kg.
  Temperament: acest brac este intens si entuziast. Este foarte prietenos, in special cu copiii, si muncitor. Poate fi dresat, dar este extrem de exuberant.
  Nivel de activitate: ridicat.
 Cel mai bun stapan: cainii din aceasta rasa au nevoie de un stapan activ, cu experienta in cresterea cainilor, si o casa intr-o zona suburbana sau rurala. Nu sunt potriviti pentru viata intr-un apartament.
  Nevoi speciale: exercitii, curte ingradita. slujba sau activitate, dresaj, lesa.
  Posibile probleme de sanatate: displazie de sold.


Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Brac German Timisoara; Brac German Arad; Brac German Oradea; Brac German Deva; Brac German Alba Iulia; Brac German Cluj; Brac German Zalau; Brac German Satu Mare; Brac German Baia Mare; Brac German Maramures; Brac German Bistrita; Brac German Mures; Brac German Sibiu; Brac German Valcea; Brac German Pitesti; Brac German Arges; Brac German Targoviste; Brac German Brasov; Brac German Suceava; Brac German Botosani; Brac German Neamt; Brac German Iasi; Brac German Vaslui; Brac German Bacau; Brac German Focsani; Brac German Buzau; Brac German Ploiesti; Brac German Galati; Brac German Braila; Brac German Tulcea; Brac German Constanta; Brac German Bucuresti; Brac German Giurgiu;

Interpet's International
Fotografii Brac German
Caine de vanzare rasa Brac German
Back to content