Vand Kuvasz - Caini de rasa de vanzare

Go to content

Main menu:

Caini de vanzare > Caini de paza > Caini de paza si aparare 2
Follow Me on Pinterest
Vand catei Kuvasz
Kuvasz de vanzare
Kuvasz de vanzare pentru paza


  
  Kuvasz


 Nume alternative: Kuvasz unguresc.
 Tara de origine: Ungaria.
 Istoric: Kuvasz este o rasa foarte veche, despre care se spune ca a ajuns in Ungaria din Tibet in secolul al XIII-lea. Rasa a fost crescuta pentru a fi folosita la vanatoare, paza stolurilor de pasari, si animal de companie, devenind foarte iubit de nobilime. Se spune ca regele Matthias I a avut Kuvasz ca paznici, in limba turca numele acestei rase inseamna "paznic inarmat al nobilimii", iar in araba inseamna "arcas". Continua sa fie folosit la diferite slujbe atat in Ungaria, cat si in alte locuri.
 Descriere fizica: este un caine mare, musculos cu un corp dreptunghiular. Capul lung are o frunte inclinata si ochi maronii, oblici. Nasul este mare si negru, iar urechile mici au forma literei "V". Gatul, umerii si picioarele din spate sunt musculoase, iar pieptul este adanc. Coada lunga este tinuta in jos. Are o blana dubla, cu un puf lanos si un strat exterior lung, aspru. Poate fi dreapta sau ondulata, dar este mai scurta pe urechi, bot, partea inferioara a picioarelor si labe. In jurul gatului are o coama si este imblanit pe partea posterioara a picioarelor si coada. Blana este alba.
 Inaltime: 65-75 cm.
 Greutate: 31-52 kg.
 Temperament: Kuvaszul este un caine sensibil, vioi, bland, devotat familiei si precaut, dar politicos cu strainii. Este inteligent, curios si poate fi independent, in general se comporta bine cu copiii, este protectiv si poate interpreta gresit unele interactiuni inofensive, cum ar fi joaca putin mai dura intre copiii.
 Nivel de activitate: ridicat.
 Cel mai bun stapan: aceasta rasa se descurca cel mai bine cu o familie activa, cu experienta in cresterea cainilor intr-un camin din suburbii sau de la tara.
 Nevoi speciale: exercitii, curte ingradita, lesa, ingrijirea blanii, dresaj pozitiv, socializare, supraveghere atunci cand este cu copiii.
 Posibile probleme de sanatate: surzenie, probleme oftalmologice, displazie de sold si alte probleme ortopedice, probleme ale tiroidei, boala von Willebrand.


Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:
Kuvasz Timisoara; Kuvasz Arad; Kuvasz Oradea; Kuvasz Deva; Kuvasz Alba Iulia; Kuvasz Cluj; Kuvasz Zalau; Kuvasz Satu Mare; Kuvasz Baia Mare; Kuvasz Maramures; Kuvasz Bistrita; Kuvasz Mures; Kuvasz Sibiu; Kuvasz Valcea; Kuvasz Pitesti; Kuvasz Arges; Kuvasz Targoviste; Kuvasz Brasov; Kuvasz Suceava; Kuvasz Botosani; Kuvasz Neamt; Kuvasz Iasi; Kuvasz Vaslui; Kuvasz Bacau; Kuvasz Focsani; Kuvasz Buzau; Kuvasz Ploiesti; Kuvasz Galati; Kuvasz Braila; Kuvasz Tulcea; Kuvasz Constanta; Kuvasz Bucuresti; Kuvasz Giurgiu;
 
Interpet's International
Vindem caine de rasa, caine de paza, catei Kuvasz
Galerie foto Kuvasz

Cainii de paza si aparare

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

 
 
 
Back to content | Back to main menu