Vand Landseer - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Landseer

Caini de vanzare > Caini de paza > Caini de paza si aparare 3
Landseer de vanzare
Vand caine de rasa Landseer
Vand caine de rasa Landseer
Vand caine Landseer
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


  Landseer


Tara de origine: Canada.
Istoric: desi nu se cunosc foarte multe in legatura cu istoria acestei rase, unii cred ca are ca stramosi Mastifful de Pirinei si Terranova crescut de pescarii din Canada. A fost dezvoltata ca o rasa pentru tractiune si munca pe insula Newloundland, de pe coasta estica a Canadei. Cainii erau folositi pentru tractarea franghiilor si plaselor, si pentru salvarea oamenilor din apa.
Descriere fizica: Landseer este un caine mare, puternic, cu un cap si bot mare, buze pendulante si ochi intunecati. Are urechile lasate si coada lunga atarna atunci cand este relaxata. Blana dubla groasa este este alb cu pete negre.
Inaltime: 65-70 cm.
Greutate: 46-67,5 kg.
Temperament: Landseer este un caine bland, excelent cu copiii. Iubeste apa si sunt cunoscute cazuri in care caini din aceasta rasa au incercat sa salveze inotatori chiar daca acestia nu erau in pericol.
Nivel de activitate: moderat.
Cel mai bun stapan: cainii din aceasta rasa se descurca cel mai bine intr-un camin din mediu rural sau suburban, cu un stapan nepretentios.
Nevoi speciale: capacitatea financiara de a face fata nevoilor cainelui, ingrijirea blanii, supervizarea in preajma apei astfel incat sa nu raneasca fara sa vrea inotatorii, dresaj.
Posibile probleme de sanatate: alergii ale pielii, displazie de sold si cot, hipotiroidism.
Interpet's InternationalVindem caine de rasa, caine de paza Landseer
Fotografii caine Landseer de vanzare
Back to content