Vand Mare de Pirinei - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Mare de Pirinei

Caini de vanzare > Caini de paza > Caini de paza si aparare 3
Caine Mare de Pirinei de vanzare
vand caine de paza Mare de Pirinei
Vand caine Mare de Pirinei
Vand catei Mare de Pirinei
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com

Mare de Pirinei


 Nume alternative: Cainele de Pirinei, Le chien de montagne des Pyrenees, le chien de Pyrenees, Mastiff de Pirinei.
 Tara de origine: Franta.
 Istoric: aceasta rasa a fost dezvoltata ca paznic de turma in Muntii Pirinei. Se considera ca este inrudit cu celelalte rase de paza a turmelor din Asia si Europa, inclusiv cu Akbash si Maremma. In secolul al XVII-lea a devenit un animal de companie foarte popular in randurile nobilimii franceze.            
 Descriere fizica: este un caine mare. puternic, mai mult lung decat inalt. Capul trapezoidal are ochi migdalati. maronii inchis, si un nas si buze negre. Urechile sunt mici. de forma literei "V" si lasate. Coada lunga, bine imblanita este purtata in jos sau peste spate. Are o blana bogata, de lungime medie, alba sau alb cu pete maronii, gri sau cafenii.
 Inaltime: 62,5-80 cm.
 Greutate: 40,5-56 kg.
 Temperament: cainii din aceasta rasa sunt stabili, loiali si de incredere, afectuosi si blanzi cu familia, dar protectivi si teritoriali. Au tendinta sa fie "nocturni", odihnindu-se ziua si pazind noaptea.
 Nivel de activitate: moderat.
 Cel mai bun stapan: cainii din aceasta rasa se descurca cel mai bine cu o familie activa, in mediu rural sau suburban.
 Nevoi speciale: curte ingradita, lesa, dresaj, socializare.
 Posibile probleme de sanatate: volvulus gastric, entropion, displazie de sold, luxatia patelelor.


 
Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:
 
Mare de Pirinei Timisoara; Mare de Pirinei Arad; Mare de Pirinei Oradea; Mare de Pirinei Deva; Mare de Pirinei Alba Iulia; Mare de Pirinei Cluj; Mare de Pirinei Zalau; Mare de Pirinei Satu Mare; Mare de Pirinei Baia Mare; Mare de Pirinei Maramures; Mare de Pirinei Bistrita; Mare de Pirinei Mures; Mare de Pirinei Sibiu; Mare de Pirinei Valcea; Mare de Pirinei Pitesti; Mare de Pirinei Arges; Mare de Pirinei Targoviste; Mare de Pirinei Brasov; Mare de Pirinei Suceava; Mare de Pirinei Botosani; Mare de Pirinei Neamt; Mare de Pirinei Iasi; Mare de Pirinei Vaslui; Mare de Pirinei Bacau; Mare de Pirinei Focsani; Mare de Pirinei Buzau; Mare de Pirinei Ploiesti; Mare de Pirinei Galati; Mare de Pirinei Braila; Mare de Pirinei Tulcea; Mare de Pirinei Constanta; Mare de Pirinei Bucuresti; Mare de Pirinei Giurgiu;


Interpet's International


Vindem caine de rasa, caine de paza Mare de Pirinei
Fotografii caine Mare de Pirinei de vanzare
Back to content