Vand Airedale Terrier - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Airedale Terrier

Caini de vanzare > Caini de vanatoare
Airedale terrier de vanzare
Airedale terrier de vanzare
Vand caine Airedale terrier
Vand catei Airedale terrier
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


Airdale Terrier


 Nume alternativ: Terrier de munca, de sport sau Terrier Bingley.
 Tara de origine: Marea Britanie.
 Istoric: cel mai mare dintre Terrierii britanici, Airdale-ul dateaza de la jumatatea anilor 1800, atunci cand Otterhoundul a fost incrucisat cu Terrierul negru cu cafeniu, care acum este disparut. A fost folosit pentru vanatoare animalelor mici si mai tarziu folosit pentru animale mari in Africa, India si America de Nord. Aceasta rasa a fost folosita si de catre politie si armata. Cateodata, rasa este numita si "regele Terrierilor".
 Descriere fizica: Airdale-ul este un caine de talie mare, cu conformatie corporala patrata, capul este lung si plat, egal ca lungime cu botul. Ochii sunt mici si negri, cu o expresie tipica terrierilor. Urechile au forma literei "V" si sunt situate pe partile laterale ale capului. Spatele este scurt, iar pieptul adanc. Coada este tinuta in sus, dar nu se curbeaza. Blana este dubla, cu un strat inferior moale si unul exterior dur, dens, aspru, care este tinut drept. Unele fire de par sunt usor incretite. Culoarea este cafenie cu negru, avand capul si urechile, partea inferioara a picioarelor, pieptul si abdomenul intotdeauna cafeniu. Partile laterale si superioare ale corpului sunt negre sau cenusiu inchis. Cateodata, se pot intalni fire de par roscate printre cele de par negru si o mica pata alba pe piept.
 Inaltime: 58.5-61 cm.
 Greutate: 20,5-23 kg.
 Temperament: cainii din aceasta rasa sunt paznici excelenti, fiind alerti si protectori, dar nu agresivi. Airedale Terrierul este mandru si curajos, cu un puternic instinct de vanator. Nu poate fi de incredere in preajma animalelor mici si ar trebui tinut sub supraveghere atunci cand este in compania copiilor mici, deoarece sunt foarte agitati.
 Nivel de activitate: ridicat.
 Cel mai bun stapan: o familie sau persoana activa, care traieste intr-o casa din zona rurala sau suburbana.
 Nevoi speciale: miscare, periaj, socializare, dresaj.
 Posibile probleme de sanatate: displazie de sold, hipotiroidism, afectiuni ale pielii.Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Airedale Terrier Timisoara; Airedale Terrier Arad; Airedale Terrier Oradea; Airedale Terrier Deva; Airedale Terrier Alba Iulia; Airedale Terrier Cluj; Airedale Terrier Zalau; Airedale Terrier Satu Mare; Airedale Terrier Baia Mare; Airedale Terrier Maramures; Airedale Terrier Bistrita; Airedale Terrier Mures; Airedale Terrier Sibiu; Airedale Terrier Valcea; Airedale Terrier Pitesti; Airedale Terrier Arges; Airedale Terrier Targoviste; Airedale Terrier Brasov; Airedale Terrier Suceava; Airedale Terrier Botosani; Airedale Terrier Neamt; Airedale Terrier Iasi; Airedale Terrier Vaslui; Airedale Terrier Bacau; Airedale Terrier Focsani; Airedale Terrier Buzau; Airedale Terrier Ploiesti; Airedale Terrier Galati; Airedale Terrier Braila; Airedale Terrier Tulcea; Airedale Terrier Constanta; Airedale Terrier Bucuresti; Airedale Terrier Giurgiu;


Interpet's International
Vindem caine de rasa Airedale terrier
Fotografii Airedale terrier
Back to content