Vand Bichon Bolognese - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Bichon Bolognese

Caini de vanzare > Caini talie mica si de companie > Caini de companie 1
Caine Bichon Bolognez de vanzare
Catei Bichon Bolognese de vanzare
Vand caine Bichon Bolognez
Vand caine de rasa Bichon Bolognez
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


Bichon Bolognese


  Tara de origine: Italia.
  Istoric: Bolognese este un Bichon de tip vechi, denumit initial Bichon italian. Stramosii acestei rase s-ar putea sa fi fost folositi pe vapoare acum mai bine de doua mii de ani pentru a vana rozatoare si pentru a servi ca animale de paza. Pe parcursul timpului, aceasta rasa a devenit populara in familiile regale: Caterina de Medici; Caterina I - sotia lui Petru cel Mare, si Maria Teresa, imparateasa Austriei, au fost toate proprietare de Bolognese. Aceasta rasa apare in multe picturi medievale.
  Descriere fizica: este un caine de jucarie, cu un corp voinic, care este doar un pic mai lung decat este inalt. Are un cap de lungime medie si botul cu nasul si buzele negre. Are urechile lasate si coada este purtata peste spate. Are o blana lunga, ca de bumbac, care acopera corpul in intregime. Este complet alb, desi poate avea pete de culoarea sampaniei in jurul urechilor sau negre pe spate.
  Inaltime: 24,5-32 cm.
  Greutate: 3,5-6 kg.
 Temperament: este un caine dulce si afectuos, dornic sa faca pe placul stapanilor si care se bucura de compania oamenilor. Este foarte inteligent si usor de dresat. Este destul de jucaus, se intelege bine cu copiii si cu alte animale.
  Nivel de activitate: scazut.
  Cel mai bun stapan: cainii din aceasta rasa se adapteaza cu usurinta la multe situatii de trai si se vor descurca foarte bine intr-un apartament cu un stapan devotat.
  Nevoi speciale: atentie, ingrijirea blanii.
  Posibile probleme de sanatate: niciuna cunoscuta.


 
Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:
 
Bichon Bolognese Timisoara; Bichon Bolognese Arad; Bichon Bolognese Oradea; Bichon Bolognese Deva; Bichon Bolognese Alba Iulia; Bichon Bolognese Cluj; Bichon Bolognese Zalau; Bichon Bolognese Satu Mare; Bichon Bolognese Baia Mare; Bichon Bolognese Maramures; Bichon Bolognese Bistrita; Bichon Bolognese Mures; Bichon Bolognese Sibiu; Bichon Bolognese Valcea; Bichon Bolognese Pitesti; Bichon Bolognese Arges; Bichon Bolognese Targoviste; Bichon Bolognese Brasov; Bichon Bolognese Suceava; Bichon Bolognese Botosani; Bichon Bolognese Neamt; Bichon Bolognese Iasi; Bichon Bolognese Vaslui; Bichon Bolognese Bacau; Bichon Bolognese Focsani; Bichon Bolognese Buzau; Bichon Bolognese Ploiesti; Bichon Bolognese Galati; Bichon Bolognese Braila; Bichon Bolognese Tulcea; Bichon Bolognese Constanta; Bichon Bolognese Bucuresti; Bichon Bolognese Giurgiu;
 


Interpet's International

Caine Bichon Bolognese de vanzare
Fotografii Bichon Bolognese de vanzare
Back to content