Vand Bichon Frise - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Bichon Frise

Caini de vanzare > Caini talie mica si de companie > Caini de companie 1
Bichon Frise de vanzare
Caine de rasa Bichon Frise de vanzare
Vand caine Bichon Frise
Vand catei Bichon Frise
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.comBichon Frise


 Nume alternative: Bichon de Tenerife.
 Tara de origine: Franta.
 Istoric: aceasta rasa este atestata inca din secolul al XIV-lea, atunci cand navigatorii francezi au adus cu ei exemplare din Tenerife, Insulele Canare. Se crede ca acesti caini au ajuns in Tenerife datorita navigatorilor italieni care i-au oferit la schimb pentru alte bunuri. Asa cum este cazul tuturor Bichonilor, acesti caini au fost dezvoltati in regiunile mediteraneene in perioada Evului Mediu. Numit initial Bichon de Tenerife, a fost un favorit al nobilimii franceze in secolul al XVI-lea. Pana in secolul al XX-lea, devenise un caine foarte raspandit in Franta si era vazut deseori acompaniind flasnetarii sau luand parte la spectacole de circ. A primit noul nume in anii 1930. A fost vazut pentru prima oara in S.U.A. cam la jumatatea secolului al XX-lea.
 Descriere fizica: este un caine mic, compact, indesat, cu un aspect pufos. Craniul este rotund, iar botul este mai scurt decat craniul, cu o mandibula puternica. Ochii rotunzi sunt negri sau maronii si au in jurul lor un halou intunecat. Urechile lasate sunt pozitionate sus pe craniu si sunt indreptate spre inainte. Are o coada de lungime medie, bogata, care se curbeaza peste spate. Blana este dubla, cu un puf des, moale si un strat exterior de lungime medie cu aspect de bumbac. Pe cap, barba, mustata, urechi si coada parul este abundent. Coloratia este in general alba, dar poate fi si galben inchis, crem sau culoarea piersicii in jurul urechilor si pe corp.
 Inaltime: 25-28 cm.
 Greutate: 4,5-6 kg.
 Temperament: un caine bland, afectuos si jucaus care are o atitudine vesela si degajata.
 Nivel de activitate: moderat.
 Cel mai bun stapan: cainii din aceasta rasa se descurca cel mai bine cu un individ sau o familie intr-o casa din oras sau din suburbii.
 Nevoi speciale: ingrijirea blanii, dresaj, socializare.
 Posibile probleme de sanatate: boli autoimune, probleme ale vezicii urinare, cancer, boli oftalmologice, probleme renale, luxarea patelelor, alergii ale pielii.


 
Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:
 
Bichon Frise Timisoara; Bichon Frise Arad; Bichon Frise Oradea; Bichon Frise Deva; Bichon Frise Alba Iulia; Bichon Frise Cluj; Bichon Frise Zalau; Bichon Frise Satu Mare; Bichon Frise Baia Mare; Bichon Frise Maramures; Bichon Frise Bistrita; Bichon Frise Mures; Bichon Frise Sibiu; Bichon Frise Valcea; Bichon Frise Pitesti; Bichon Frise Arges; Bichon Frise Targoviste; Bichon Frise Brasov; Bichon Frise Suceava; Bichon Frise Botosani; Bichon Frise Neamt; Bichon Frise Iasi; Bichon Frise Vaslui; Bichon Frise Bacau; Bichon Frise Focsani; Bichon Frise Buzau; Bichon Frise Ploiesti; Bichon Frise Galati; Bichon Frise Braila; Bichon Frise Tulcea; Bichon Frise Constanta; Bichon Frise Bucuresti; Bichon Frise Giurgiu;


Interpet's InternationalCaine de rasa Bichon Frise de vanzare
Fotografii Bichon Frise de vanzare
Back to content