Vand Bichon Maltese - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Bichon Maltese

Caini de vanzare > Caini talie mica si de companie > Caini de companie 1
Bichon Maltese de vanzare
Bichon Maltese de vanzare
Vand caine Bichon Maltez
Vand catei Bichon Maltese
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com

Bichon Maltese


  Tara de origine: Malta.
  
Istoric: aceasta rasa este una dintre rasele de Bichoni care se gaseste in zona mediteraneana. Este considerat a avea cel putin doua mii de ani vechime si a fost crescut ca animal de companie de catre nobili. Autorii antici remarcau deseori frumusetea rasei; grecii erau atat de indragostiti de aceasta rasa incat au construit chiar monumente funerare pentru ei. Calatorii britanici din secolele al XVI-lea si al XVII-lea au adus acasa exemplare din aceasta rasa, dar acesti caini nu au fost vazuti in S.U.A. decat spre sfarsitul secolului al XIX-lea.
 
Descriere fizica: un caine mic, cu corpul compact, care este egal in lungime si latime. Are un cap de dimensiuni medii, cu craniul usor rotunjit si urechile lasate. Coada este purtata arcuit peste spate. Blana dintr-un singur strat este matasoasa si dreapta. Atarna pe fiecare parte dintr-un punct central. Parul lung de pe cap este de obicei prins intr-un mot. In general, este alb pur, dar poate avea putin cafeniu sau galben citron pe urechi, desi acest lucru nu este de dorit.
  
Inaltime: 13-20 cm.
  
Greutate: 3-5 kg.
 
Temperament: un caine neinfricat care este de incredere si bland cu prietenii, dar intrucatva precaut cu strainii. Este afectuos si jucaus, desi predispus la un anumit grad de anxietate.
 
Nivel de activitate: scazut.
 
Cel mai bun stapan: este un bun animal de companie pentru o familie sau un individ de la oras sau din suburbii. Se descurca bine intr-un apartament.
 
Nevoi speciale: atentie, ingrijirea blanii, socializare.
  
Posibile probleme de sanatate: afectiuni ale traheei, sunt hepatic, hipoglicemie, alergii ale pielii.


 
Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:
 
Bichon Maltese, Maltez Timisoara; Bichon Maltese, Maltez Arad; Bichon Maltese, Maltez Oradea; Bichon Maltese, Maltez Deva; Bichon Maltese, Maltez Alba Iulia; Bichon Maltese, Maltez Cluj; Bichon Maltese, Maltez Zalau; Bichon Maltese, Maltez Satu Mare; Bichon Maltese, Maltez Baia Mare; Bichon Maltese, Maltez Maramures; Bichon Maltese, Maltez Bistrita; Bichon Maltese, Maltez Mures; Bichon Maltese, Maltez Sibiu; Bichon Maltese, Maltez Valcea; Bichon Maltese, Maltez Pitesti; Bichon Maltese, Maltez Arges; Bichon Maltese, Maltez Targoviste; Bichon Maltese, Maltez Brasov; Bichon Maltese, Maltez Suceava; Bichon Maltese, Maltez Botosani; Bichon Maltese, Maltez Neamt; Bichon Maltese, Maltez Iasi; Bichon Maltese, Maltez Vaslui; Bichon Maltese, Maltez Bacau; Bichon Maltese, Maltez Focsani; Bichon Maltese, Maltez Buzau; Bichon Maltese, Maltez Ploiesti; Bichon Maltese, Maltez Galati; Bichon Maltese, Maltez Braila; Bichon Maltese, Maltez Tulcea; Bichon Maltese, Maltez Constanta; Bichon Maltese, Maltez Bucuresti; Bichon Maltese, Maltez Giurgiu;Interpet's International


Bichon Maltese caine de rasa de vanzare
Fotografii Bichon Maltez
Back to content