Vand Boston Terrier - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Boston Terrier

Caini de vanzare > Caini talie mica si de companie > Caini de companie 1
Boston Terrier de vanzare
Boston terrier caine de rasa de vanzare
Vand caine Boston Terrier
Vand catei Boston Terrier
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.comTerrier de Boston


 Nume alternative: Bull Terrier cu capul rotund, Boston Bull, Bullethead.
 Tara de origine: S.U.A.
 Istoric: acest Terrier este o varietate redusa la scara a cainilor de tip Bull Terrier atat de populari la inceputurile Statelor Unite. Exista variante diferite ale istoriei sale, unele sustinand ca este urmas al APBT, Boxerului, Bull Terrierului, Bulldogului francez si Bulldogului englez sau urmas al incrucisarii dintre Bulldog englez si Terrier englez alb. Indiferent care dintre acestea este cea adevarata, se stie ca rasa a fost dezvoltata spre sfarsitul secolului al XIX-lea si este una dintre primele rase create in S.U.A. A fost prima rasa americana recunoscuta de catre AKC.
 Descriere fizica: este un caine mic, compact si musculos. Are un corp scurt, cu aspect patrat. Capul este patratos si botul scurt si lat reprezinta cam o treime din lungimea craniului. Are un nas negru, lat, si ochi mari, rotunzi intunecati ce sunt departati. Urechile mici sunt fie lasate natural, fie taiate pentru a le tine erecte. Coada este scurta si poate fi dreapta sau rasucita. Blana este scurta si drepata, putand fi tigrata, foca sau neagra toate cu pete albe.
 Inaltime: 38-43 cm.
 Greutate: 7-11 kg.
 Temperament: este un caine vioi, inteligent si alert. Este determinat si puternic, dar cu o dispozitie blanda si temperata. Se intelege bine cu aproape toata lumea, inclusiv cu copiii si alti caini.
 Nivel de activitate: moderat.
 Cel mai bun stapan: cainii din aceasta rasa se descurca excelent cu o familie sau un individ intr-o casa de la oras, din suburbii, sau de la tara.
 Nevoi speciale: atentie, dresaj.
 Posibile probleme de sanatate: sindrom brahicefalic, cataracta, surzenie, hipotiroidism, luxatii ale patelelor, raie.Interpet's International


Vindem caine de rasa Boston Terrier
Fotografii Boston Terrier
Back to content