Vand Malamut de Alaska - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Malamut de Alaska

Caini de vanzare > Caini de paza > Caini de paza si aparare 3
Malamut de Alaska de vanzare
Vand catei Malamut de Alaska
Vand caine Malamut de Alaska
Vand caini de rasa Malamut de Alaska
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


Malamut de Alaska


  Tara de origine: S.U.A.
  Istoric: Malamutul este o rasa de caine de sanie crescuta de catre Mahlmeuti, un trib Inuit din Alaska de vest. Malamutii erau folositi pentru tractiunea saniilor si au fost crescuti pentru a putea lucra in conditii meteo dure, avand o rezistenta redutabila. Era mai mult un caine pentru transport greu si nu unul pentru cursele de sanii. Acum este crescut in principal pentru companie.
  Descriere fizica: Malamutul are o constructie robusta, cu pieptul adanc si un corp musculos. Capul este lat, adanc cu urechi triunghiulare, ridicate. Botul este larg si ochii migdalati sunt cafenii. Nasul este negru, maro sau alb. Coada este incolacita peste spate. Blana este dubla, cu stratul extern gros si aspru, care variaza in culoare de la alb simplu la combinatii de gri, negru, gri inchis si roscat, intotdeauna cu zone albe si masca.
  Inaltime: 58-64 cm.
  Greutate: 34-39 kg.
  Temperament: Malamutul este un caine bland, stoic si jucaus, un extraordinar animal de companie. Dresajul poate fi dificil pentru ca este un caine inteligent si care se plictiseste usor. Poate fi incapatanat. Se intelege bine cu aproape oricine, inclusiv cu copiii si alti caini.
  Nivel de activitate: ridicat.
  Cel mai bun stapan: Malamutul are nevoie de un stapan activ intr-o casa dintr-o zona subur-bana sau rurala, preferabil intr-un climat mai rece.
  Nevoi speciale: climat rece, exercitii, ingrijirea blanii, dresaj.
  Posibile probleme de sanatate: volvulus gastric, chondrodisplazie, displazie de sold, atrofie retiniana progresiva, probleme cutanate.


Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Malamut de Alaska Timisoara; Malamut de Alaska Arad; Malamut de Alaska Oradea; Malamut de Alaska Deva; Malamut de Alaska Alba Iulia; Malamut de Alaska Cluj; Malamut de Alaska Zalau; Malamut de Alaska Satu Mare; Malamut de Alaska Baia Mare; Malamut de Alaska Maramures; Malamut de Alaska Bistrita; Malamut de Alaska Mures; Malamut de Alaska Sibiu; Malamut de Alaska Valcea; Malamut de Alaska Pitesti; Malamut de Alaska Arges; Malamut de Alaska Targoviste; Malamut de Alaska Brasov; Malamut de Alaska Suceava; Malamut de Alaska Botosani; Malamut de Alaska Neamt; Malamut de Alaska Iasi; Malamut de Alaska Vaslui; Malamut de Alaska Bacau; Malamut de Alaska Focsani; Malamut de Alaska Buzau; Malamut de Alaska Ploiesti; Malamut de Alaska Galati; Malamut de Alaska Braila; Malamut de Alaska Tulcea; Malamut de Alaska Constanta; Malamut de Alaska Bucuresti; Malamut de Alaska Giurgiu;
Interpet's International


Vindem caine de rasa, caine de paza Malamut de Alaska
Fotografii Malamut de Alaska de vanzare
Back to content