Vand Saint-Bernard - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Saint-Bernard

Caini de vanzare > Caini de paza > Caini de paza si aparare 4
Caine Saint Bernard de vanzare
Vanzari caine de rasa Saint Bernard
Vand caini Saint Bernard
Vand Saint Bernard
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com

Saint Bernard


 Tara de origine: Elvetia.
  Istoric: Saint Bernardul a fost dezvoltat in secolul al XVII-lea de calugarii elvetieni de la Adapostul Sfantului Bernard, un refugiu pentru calatorii care traversau trecatorile din muntii dintre Elvetia si Italia. Au fost folositi pentru tractiune, paza, cautare si salvare. Cainii Saint Bernard au salvat prin munca intreprinsa acolo peste 2000 de vieti. Sunt foarte probabil urmasi ai Mastiffilor romani.    
  Descriere fizica: Saint Bernardul este un caine mare, puternic, cu un corp cu aspect patrat, cap mare si o cuta mare pe frunte. Craniul este de doua ori mai lung decat botul scurt si bont. Atunci cand este alert, pielea formeaza riduri sub ochii maronii inchisi, de forma diamantului. Urechile de dimensiuni medii, lasate, sunt pozitionate inalt pe craniu si au o forma triunghiulara rotunjita. Nasul este mare si negru, si are nari bine dezvoltate. Are labe mari. iar coada este lunga. Blana dubla are un puf gros si des, stratul exterior cu fire drepte, de lungime medie si lunga. Poate fi rosu, maroniu, sau tigrat cu pete albe pe piept, picioare, varful cozii si gat. Cateodata, poate avea pete si in jurul gatului, pe bot, intre ochi, stomac, picioare si jumatatea inferioara a cozii. In general are o masca neagra si putin negru pe urechi.
 Inaltime: 65-76,5 cm.
 Greutate: 54,5-81 kg.
Temperament: cainii apartinand acestei rase sunt afectuosi, iubitori de distractie si jucausi, prietenosi atat cu familia, cat si cu strainii. Nu este un caine prea grozav pentru paza, dar va latra la intrusi. Este foarte bun cu copiii.
 Nivel de activitate: moderat.
 Cel mai bun stapan: cainii din aceasta rasa se descurca cel mai bine intr-o casa unde curatenia nu este o problema majora. O casa la tara sau in suburbii este de preferat, dar se poate adapta si vietii la oras daca i se ofera suficient spatiu.
 Nevoi speciale: protectie impotriva caldurii.
 Posibile probleme de sanatate: albinism, volvulus gastric, epilepsie, displazie de sold, alergii de piele, paralizia laringelui, probleme cu temperamentul.


Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Saint Bernard Timisoara; Saint Bernard Arad; Saint Bernard Oradea; Saint Bernard Deva; Saint Bernard Alba Iulia; Saint Bernard Cluj; Saint Bernard Zalau; Saint Bernard Satu Mare; Saint Bernard Baia Mare; Saint Bernard Maramures; Saint Bernard Bistrita; Saint Bernard Mures; Saint Bernard Sibiu; Saint Bernard Valcea; Saint Bernard Pitesti; Saint Bernard Arges; Saint Bernard Targoviste; Saint Bernard Brasov; Saint Bernard Suceava; Saint Bernard Botosani; Saint Bernard Neamt; Saint Bernard Iasi; Saint Bernard Vaslui; Saint Bernard Bacau; Saint Bernard Focsani; Saint Bernard Buzau; Saint Bernard Ploiesti; Saint Bernard Galati; Saint Bernard Braila; Saint Bernard Tulcea; Saint Bernard Constanta; Saint Bernard Bucuresti; Saint Bernard Giurgiu;
Interpet's International


Vindem caine de rasa, caine de paza Saint Bernard
Fotografii Saint Bernard de vanzare
Back to content