Vand Samoyed - Caini de rasa de vanzare

Go to content

Main menu:

Caini de vanzare > Caini de talie mica si de companie > Caini de companie 3
Samoyed de vanzare
Samoyed de vanzare
Vand catei Samoyed


    

Samoyed


  Nume alternativ: Sammy.
  Tara de origine: Siberia.
  Istoric: Samoyedul si-a luat numele dupa poporul Samoyed. un trib nomad din tundra siberiana. Acest trib foloseste cainii pentru vanatoare, pazirea turmelor de cerbi si pe post de caine de sanie. Atunci cand exploratorii polari au intrat in contact cu acesti caini in secolul al XlX-lea si inceputul secolului al XX-lea, au adus exemplare acasa, unde au devenit repede foarte populari printre oamenii din aristocratia engleza. Imediat dupa aceea Samoyedul a fost importat si in S.U.A. A fost folosit si in expeditiile arctice. Samoyedul este un animal de companie foarte popular in lume.
 Descriere fizica: un caine de tip Spitz de talie medie, care are un cap trapezoidal. urechi trunghiulare si erecte, cu ochii negri migdalati. Coltul gurii se curbeaza usor in sus, formand un fel de zambet, nasul este negru, desi nu sunt neobisnuite nici exemplarele cu nasul maroniu sau rosu-inchis. Este mai lung decat inalt, iar coada lunga i se curbeaza peste spate sau atarna. Are o blana groasa, dubla, de culoare alba sau crem. Gatul prezinta o coama deasa, iar coada este stufoasa.
  Puful lanos si fara miros al Samoyedului poate fi tors si apoi impletit pentru a face din el haine dupa ce este naparlit. Acesti caini nu sunt tunsi; in schimb, blana este pieptanata atunci cand naparleste. Blana de Chow chow, Border collie, Shih tzu, si alti caini cu puf poate fi de asemenea folosita pentru tors. Lana de caine este denumite chiengora, sau angora de caine.
  Inaltime: 47,5 - 58 cm
  Greutate: 16-30 kg.
  Temperament: Samoyedul este un caine afectuos, bland, care tanjeste dupa interactiunea cu omul. Este inteligent si vioi, putand fi chiar strengar. Se intelege bine cu aproape toata lumea, inclusiv cu copii si cu alti caini.
  Nivel de activitate: ridicat.
  Cel mai bun stapan: Samoyedul se descurca cel mai bine cu o familie activa din zona suburbana sau de la tara.
  Nevoi speciale: atentie, exercitiu, dresaj, periaj.
  Posibile probleme de sanatate: meteorism, probleme cardiace, probleme oftalmologice, displazie de sold, alergii cutanate, probleme renale.


Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Samoyed Timisoara; Samoyed Arad; Samoyed Oradea; Samoyed Deva; Samoyed Alba Iulia; Samoyed Cluj; Samoyed Zalau; Samoyed Satu Mare; Samoyed Baia Mare; Samoyed Maramures; Samoyed Bistrita; Samoyed Mures; Samoyed Sibiu; Samoyed Valcea; Samoyed Pitesti; Samoyed Arges; Samoyed Targoviste; Samoyed Brasov; Samoyed Suceava; Samoyed Botosani; Samoyed Neamt; Samoyed Iasi; Samoyed Vaslui; Samoyed Bacau; Samoyed Focsani; Samoyed Buzau; Samoyed Ploiesti; Samoyed Galati; Samoyed Braila; Samoyed Tulcea; Samoyed Constanta; Samoyed Bucuresti; Samoyed Giurgiu;

Interpet's International
Vindem caine de rasa, vand catei, caine de paza, ciobanesc, caine de companie, anunturi, catei Samoyed
Fotografii, imagini, poze, galerie foto Samoyed

Cainii de talie mica si de companie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68

 
 
 
Back to content | Back to main menu