Vand Schnauzer Mediu - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Schnauzer Mediu

Caini de vanzare > Caini talie mica si de companie > Caini de companie 5
Schnauzer Mediu de vanzare, Schnauzer Standard de vanzare
Schnauzer mediu de vanzare
Vand caine Schnauzer mediu
Vand catei Schnauzer Mediu - Standard


0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


Schnauzer standard


Nume alternativ: Schnauzer (Marea Britanie).
Tara de origine: Germania.
Istoric: Schnauzerul standard reprezinta prototipul celor trei tipuri de Schnauzer existente in momentul de fata; originile sale dateaza din secolul al XV-lea. Este considerat o incrucisare intre Caniche-ul german negru, Wolfspitz gri si Pinscher-ul sarmos. A fost dezvoltat ca animal de ferma, de paza si vanator de sobolani, dar a servit si ca animal de companie. Deseori era tinut de fermieri pentru a le pazi carucioarele atunci cand mergeau la piata. De asemenea, a fost folosit de armata. Schnauzerul standard nu a fost cunoscut in S.U.A. decat dupa Primul Razboi Mondial, dar a devenit de atunci un animal foarte cautat.
Descriere fizica: Schnauzerul standard este un caine puternic, mare, cu o conformatie corporala patrata. Are un cap dreptunghiular, puternic, cu ochi ovali caprui si cu sprancene arcuite. Urechile in forma de "V" sunt butonate. fie taiate sau lasate natural, iar nasul mare este negru. Are un gat lung si un corp scurt. Coada este taiata scurt si purtata ridicata. Blana dubla este scurta, puful moale si parul sarmos, aspru. Poate fi de culoare sare si piper sau negru.
Inaltime: 42.5 - 20 cm.
Greutate: 13.5-22.5 kg.
Temperament: este un caine inteligent, care poate fi dresat foarte usor. Este foarte vioi si jucaus, unii spun ca este chiar rautacios. Este iubitor si devotat familiei, dar cu strainii este suspicios si teritorial, manifestari care fac din el un excelent caine de paza. Se intelege bine cu copiii, dar are un puternic instinct de vanatoare, asa ca nu poate fi de incredere in preajma animalelor mici.
Nivel de activitate: ridicat.
Cel mai bun stapan: acest caine se descurca cel mai bine cu o familie activa, avand experienta in cresterea cainilor. Daca i se ofera suficienta miscare, se poate acomoda cu viata la oras sau in suburbii.
Nevoi speciale: exercitii, periaj, socializare, dresaj.
Posibile probleme de sanatate: displazie de sold.Interpet's International
Vindem caine de rasa Schnauzer mediu
Fotografii Schnauzer mediu - standard
Back to content