Vand Shiba Inu - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Shiba Inu

Caini de vanzare > Caini talie mica si de companie > Caini de companie 5
Shiba Inu de vanzare
Shiba Inu de vanzare
Vand caine Shiba Inu
Vand catei Shiba Inu
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


Shiba Inu


Nume alternativ: Shiba ken.
 Tara de origine: Japonia.
Istoric: Shiba Inu este cea mai mica si cea mai veche dintre rasele japoneze. A fost selectionat pentru a vana pasari si animale mici, iar ocazional mistreti. in Japonia are o semnificatie culturala majora si este considerat un monument natural. Dupa cel de Al Doilea Razboi Mondial a fost pe cale de disparitie. in prezent, marea majoritate a exemplarelor sunt tinute ca animale de companie.
 Descriere fizica: Shiba Inu este un caine cu aspect asemanator unei vulpi, de marime medie, cu corpul compact si musculos, putin mai lung decat inalt. Are un cap lat. cu ochi mici si migdalati. nas negru si urechi mici erecte. Blana dubla are stratul exterior des, colorat in rosu, sau fire de par cu varful negru pe un fundal rosu, sau negru cu pete cafenii. Stratul inferior este crem, galben inchis sau gri.
 Inaltime: 34 - 42 cm.
 Greutate: 8- 12 kg.
 Temperament: Shiba Inu este un caine alert, curios si inteligent, cu o personalitate vioaie si dorinta de distractie. Este independent si ii place sa plece de unul singur.
 Nivel de activitate: moderat.
 Cel mai bun stapan: cainii din aceasta rasa se comporta cel mai bine cu un stapan activ intr-o casa dintr-o zona urbana, suburbana sau rurala.
 Nevoi speciale: curte ingradita, lesa, socializare, dresaj.
 Posibile probleme de sanatate: probleme oftalmologice, probleme cardiace, displazie de sold, luxatii de rotula.


Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Shiba Inu Timisoara; Shiba Inu Arad; Shiba Inu Oradea; Shiba Inu Deva; Shiba Inu Alba Iulia; Shiba Inu Cluj; Shiba Inu Zalau; Shiba Inu Satu Mare; Shiba Inu Baia Mare; Shiba Inu Maramures; Shiba Inu Bistrita; Shiba Inu Mures; Shiba Inu Sibiu; Shiba Inu Valcea; Shiba Inu Pitesti; Shiba Inu Arges; Shiba Inu Targoviste; Shiba Inu Brasov; Shiba Inu Suceava; Shiba Inu Botosani; Shiba Inu Neamt; Shiba Inu Iasi; Shiba Inu Vaslui; Shiba Inu Bacau; Shiba Inu Focsani; Shiba Inu Buzau; Shiba Inu Ploiesti; Shiba Inu Galati; Shiba Inu Braila; Shiba Inu Tulcea; Shiba Inu Constanta; Shiba Inu Bucuresti; Shiba Inu Giurgiu;
Interpet's International
Vindem caine de rasa Shiba Inu
Fotografii Shiba Inu
Back to content