Vand Shih-Tzu - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Shih-Tzu

Caini de vanzare > Caini talie mica si de companie > Caini de companie 5
Shih Tzu de vanzare
Catei Shih Tzu de vanzare
Vand catei Shih Tzu
Catei Shih-Tzu de vanzare
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


Shih Tzu


Nume alternative:  Cainele Foo, Cainele cu fata de crizantema.
 Tara de origine:  China.
 Istoric:  istoria acestei rase este intrucatva neclara. S-ar putea sa fi existat in China inca din vremea Dinastiei Tang, in secolul al VII-lea, sau sa fi ajuns aici abia in secolul al X-lea. Indiferent de acest aspect, aceasta rasa este bine reprezentata in arta chineza, inclusiv in ceea ce priveste sculptura si broderiile. A fost crescuta in Orasul Interzis din Beijing si, probabil, a fost selectionat pentru a se asema cu un leu domesticit, sau Cainele Foo, care este sacru pentru budisti. Era crescut doar de catre familiile regale. Tocmai datorita acestei asocieri, marea majoritate a acestor caini au fost omorati in timpul Revolutiei Chineze. Unii au fost crutati si crescuti in continuare in Marea Britanie si S.U.A.
 Descriere fizica:  un caine mic, puternic, bine echilibrat, care este un pic mai lung decat este inalt. Are un cap rotund si lat, cu ochii departati. Botul neridat este scurt si patrat. Are urechi mari, lasate. Coada este pozitio inalt si se curbeaza peste spate. Rasa are o blana dubla, cu stratul exterior, des, lung si putin ondulat. Parul lung de pe cap este prins intr-un mot. Poate fi de orice culoare sau combinatie de culori.
 Inaltime: 15-27 cm.
 Greutate: 4-7 kg.
Temperament:  este un caine prietenos, de in Se intelege bine cu toata lumea, in cu copiii, strainii si alte animale. Este vioi, alert si afectuos.
 Nivel de  a ctivitate: scazut.
 Cel mai  bun  stapan: impreuna cu un stapan atent, Shih Tzu se descurca bine intr-un apartament.
 Nevoi speciale:  atentie, ingrijirea blanii.
 Posibile probleme de sanatate:  alergii, cheilopalatoschizis, probleme oftalmologice, afectiuni renale, boala von Willebrand.


Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Shih Tzu Timisoara; Shih Tzu Arad; Shih Tzu Oradea; Shih Tzu Deva; Shih Tzu Alba Iulia; Shih Tzu Cluj; Shih Tzu Zalau; Shih Tzu Satu Mare; Shih Tzu Baia Mare; Shih Tzu Maramures; Shih Tzu Bistrita; Shih Tzu Mures; Shih Tzu Sibiu; Shih Tzu Valcea; Shih Tzu Pitesti; Shih Tzu Arges; Shih Tzu Targoviste; Shih Tzu Brasov; Shih Tzu Suceava; Shih Tzu Botosani; Shih Tzu Neamt; Shih Tzu Iasi; Shih Tzu Vaslui; Shih Tzu Bacau; Shih Tzu Focsani; Shih Tzu Buzau; Shih Tzu Ploiesti; Shih Tzu Galati; Shih Tzu Braila; Shih Tzu Tulcea; Shih Tzu Constanta; Shih Tzu Bucuresti; Shih Tzu Giurgiu;
Interpet's International
Vindem caine de rasa Shih Tzu
Fotografii Shih-Tzu
Back to content