Du-te la conținut
Trimite email Akita American
Contact telefonic
Akita American
Akita American, Vand Akita American, Vand catei Akita American,  Vand caini, Caini de vanzare, Vanzare caini
Akita American de vanzare

0761 767 767

Lassiter64@gmail.com

Vand Akita American


Vindem pui Akita American, masculi si femele, varsta 2 luni, diverse variante de culoare. Monte controlate, parinti cu teste de sanatate la zi. Cateii de American Akita se vand cu vaccinuri si deparazitari la zi, carnet de sanatate. Gratuit oferim pasaport si microcip. Transport cu predare personala la domiciliul clientului. Prin contract oferim garantie de rasa si de sanatate.
Pentru oferta de pret va rugam sa ne transmiteti o cerere de oferta online.

Tara de origine: SUA.
Istoric: Este considerata a avea 300 de ani vechime si a fost dezvoltata ca rasa de lupta si pentru vanatoarea de animale mari, cat si ca animal de paza. In Japonia, imaginea sa este folosita pentru a reprezenta o stare buna de sanatate. Cu toate ca rasa a fost de mai multe ori in pericol de a disparea.
Japonia a intensificat eforturile de mentinere a ei, iar acum Akita este una dintre cele sapte rase pe care aceasta tara le-a declarat monumente ale naturii.
Descriere fizica: Akita este un caine mare, greu si bine echilibrat. Corpul este mai mult lung decat inalt, iar pieptul este adanc. Capul este triunghiular, cu falci putenice, patrate. Ochii sunt mici. negrii si angulari iar urechile mici si in mod normal ridicate. Coada este lunga si blanoasa purtata arcuit pe spate in bucla simpla sau dubla. Blana dubla are un stat inferior gros si moale, si unul exterior scurt, drept, si aspru. Poate avea orice culoare, obligatoriu masca neagra. Pintos au un fundal alb cu pete de culoare pe cap si corp.
Inaltime: 61-71 cm.
Greutate: 32-60 kg.
Temperament: Akita este un caine loial si curajos, un companion afectuos si docil cu propria familie, dar alert si precaut cu strainii. Este un excelent gardian. Desi in general este calm si tacut, poate fi incapatanat si are nevoie de socializare pentru a se intelege cu oamenii in general. Aceasta rasa este deseori agresiva fata de alti caini si poate fi foarte teritoriala.
Nivel de activitate: moderat.
Cel mai bun stapan: proprietarul unui Akita trebuie sa fie experimentat si ferm, iar locul cel mai bun pentru cresterea unui astfel de caine este o casa intr-o zona suburbana sau rurala.
Nevoi speciale: curte ingradita, lesa, socializare, dresaj.
Posibile probleme de sanatate: afectiuni autoimune, mielopatie degenerativa, displazie de sold si cot, hipotiroidism, atrofie retiniana progresiva (ARP).

Poate sunteti interesat si de urmatoarele rase:


 

 

Interpet's International

Fotografii Akita American
Înapoi la cuprins