Du-te la conținut
Contact telefonic
Trimite email
Klee Kai

Klee Kai de vanzare

+40 761 767 767
Lassiter64@gmail.com

Vand Klee KaiNume alternativ: AKK. Klee kai.
Tara de origine: S.U.A.
Istoric: aceasta rasa a fost dezvoltata ca un caine de companie in anii 1970, prin incrucisari de Husky de Alaska, Husky siberian, Eskimo american si rase Schipperke.
Descriere fizica: un caine mic, care se aseamana cu un Husky siberian miniatural. Are un cap in forma de pana, cu nas negru sau alb si ochi migdalati de culori variate. Coada este purtata rasucita peste spate. Blana este dubla de culoare gri cu alb sau negru cu alb; cateodata pot fi gasite si fire roscate. Coloritul este simetric si exista si o masca distincta.
Inaltime (toy): pana la 33 cm.
Inaltime (pitic): intre 33 si 38 cm.
Inaltime (standard): intre 38 si 42 cm.
Greutate: cel putin 2,5 kg.
Temperament: Alaskan Klee Kai este un caine afectuos si loial fata de familia sa, dar alert si precaut cu strainii. Este protectiv cu casa si familia, fiind un caine de paza excelent. Necesita socializare. Acest caine s-ar putea sa nu se inteleaga cu copiii si are un instinct de vanator foarte puternic. Deseori, este comparat cu pisicile atunci cand vine vorba de mofturile sale.
Nivel de activitate: ridicat.
Cel mai bun stapan: aceasta rasa are nevoie de un propietar experimentat si ferm. Daca i se ofera suficienta miscare, se poate adapta cu viata int-un aparatament.
Nevoi speciale: miscare, curte ingradita, periaj si pieptanat, socializare, dresaj.
Posibile probleme de sanatate: nu este nici una cunoscuta.


Interpet's International
Înapoi la cuprins