Du-te la conținut
Contact telefonic
Trimite email
Brac Italian
Brac Italian de vanzare

Brac Italian de vanzare

+40 761 767 767
Lassiter64@gmail.com


Vand Brac italian


Nume alternativ: Pointer italian.
Tara de origine: Italia.
Istoric: Bracul italian este o rasa veche, despre care se crede ca isi are originile in Italia secolului al XIV-lea. Aceasta presupunere are la baza desenul unui caine asemanator dintr-o fresca datand din acea
perioada. A fost dezvoltat ca pointer si caine de aport. Initial au existat doua tipuri, un caine alb si oranj din Piedmont si unui alb si maro din Lombardia, dar cele doua tipuri sunt acum considerate aceeasi rasa.
Descriere fizica: este un caine mare, inalt, cu aspect patrat si puternic, care are un cap ingust cu urechi lungi, lasate, si ceva mai multa piele pe fata si gat. Ochii mari sunt maro si nasul mare este roz sau maro. Pieptul este lat si adanc, iar coada este lunga si conica. Blana scurta, moale, fina este maronie si alb sau oranj si alb.
Inaltime: 56-66 cm.
Greutate: 25-40 kg.
Temperament: Bracul italian este un caine prietenos, iubitor. Face deosebire clara intre munca si distractie: este activ pe teren, dar docil acasa. Este inteligent, dar poate fi incapatanat si sensibil.
Nivel de activitate: moderat spre ridicat.
Cel mai bun stapan: Bracul italian se descurca cel mai bine intr-o casa in zona rurala sau suburbana, cu o familie activa, experimentata cu caini, care poate sa ii ofere o slujba sau participarea la o activitate
organizata.
Nevoi speciale: atentie, slujba sau activitate, dresaj.
Posibile probleme de sanatate: volvulus gastric, entropion, displazie de sold, afectiuni ale rinichilor.


Interpet's International
Înapoi la cuprins