Du-te la conținut


Caini de rasa de vanzare

   Interpet's International este unul dintre cele mai mari companii de intermedieri canine din lume.
   Importam si exportam caini de rasa din/in peste 45 de tari din/in toate continentele.
   Suntem recunoscuti pentru seriozitatea cu care abordam fiecare cerere in parte, pentru complexitatea si calitatea serviciilor noastre.
   
   Termenul de predare de maxim 45, 30 sau 7 zile SE RESPECTA intocmai!
   

  Cateii intermediati de noi provin numai de la crescatori inregistrati FCI respectiv AKC, parintii puiilor detin pedigree tip A, sunt testati genetic, liberi de orice afectiune genetica/ereditara, pentru care oferim garantie 100%. In cazul in care cainele Dvs, la maturitate nu devine conform Standardelor chinologice in vigoare sau are orice afectiune de sanatate - ereditar, genetic sau congenital - primiti intreaga suma investita inapoi sau, la alegere, alt catel.
   
  Oferim transport gratuit in aproape toate localitatile in Romania. Cateii se predau personal, nu ingramaditi intr-un microbuz, tren, autovehicule infecte - si numai personal!
  Oferim contacte cu medicii veterinari din zona Dvs, cu dresori, distribuitori de hrana profesionala si vitamine.
  
  In ofertele noastre se regaseseste ORICE RASA de caine din cele 436 existente.
  
  Colaboram cu experti chinologi, arbitrii internationali, medici veterinari din intreaga lume - multi dintre ei autori ale unor carti de specialitate recunoscute pe plan mondial -, care ne ajuta cu sfaturi si sugestii.

  Va invitam sa consultati rubrica "descrierea si caracteristicile raselor" si sa alegeti ceea ce vi se potriveste dumneavoastra cat si familiei. Tineti cont de stilul dumneavoastra de viata, de dimeniunea locuintei, de numarul membrilor familiei, cat timp aveti la dispozitie in a aloca catelului si lista poate continua.
  Deasemenea deosebit de utila este pagina "Totul despre cainele tau", unde puteti gasi sfaturi practice utile pentru intretinerea, alimentatia, vaccinarea etc al cainelui Dvs.

 Va multumim pentru onoarea pe care ne-o faceti vizitand pagina noastra si va asteptam oricand cu intrebari si sugestii, zilnic intre orele 07:00-21:00, inclusiv in weekend, la datele de contact.


Interpet's International1. Spunem intotdeauna DA clientilor.
  Spunem intotdeauna DA clientiilor nostri pentru ca avem intotdeauna o solutie pentru ei. Consideram ca este normal ca solicitarea unui client sa-si gaseasca rezolvarea la noi si de aceea credem intr-o solutie adecvata fiecarui client. Ne bazam pe o echipa profesionista ce cunoaste in amanunt specificul fiecarei rase si care poate sa ia decizia potrivita pentru a va fi de ajutor.
2. Anticipam cu precizie dorintele si nevoile Dumneavoastra.
  Prin dialogul constant si constructiv pe care il veti avea cu noi, prin expunerea motivelor si a cerintelor pe care le aveti, noi vom putea veni in intampinarea dorintelor si asteptarilor Dumneavoastra. Comunicandu-ne cerintele, noi putem sa va propunem o solutie la care Dumneavoastra poate ca nu v-ati gandit, dar care poate fi mult mai potrivita.
3. Comunicam intotdeauna adevarul.
  De multe ori ati auzit la telefon din partea vanzatorilor: „Ne scuzati ca am intarziat , dar soferul tocmai a avut o pana si de aceea am intarziat!”.  Sau pe aceasta: „Va sunam noi imediat!” si dumneavoastra ati asteptat sa fiti sunat, dar degeaba. Noi nu incurajam aceste practici de comunicare cu clientii si, de aceea vom spune intotdeauna adevarul, va prezentam intotdeauna situatia reala, chiar daca aceasta nu ne va bucura. Ne propunem sa construim o relatie bazata pe incredere si pe respect reciproc, iar principiile ferme dupa care ne ghidam in dezvoltarea acestei relatii nu permit distorsionarea adevarului in nici o circumstanta.
4. Respectam intocmai promisiunile facute.
  Ne respectam intotdeauna cuvantul dat. Nu veti gasi la noi preturi  pe care sa nu le respectam.  De asemenea, nu veti intalni un angajament nerespectat din partea noastra. Daca ati negociat o cu noi, si am promis rezolvarea ei intr-un termen de xx de zile, fiti sigur ca puiul comandat va ajunge in timp util la dumneavoastra si, poate chiar mai repede decat ati asteptat. Noi ne asumam toate promisiunile facute si raspundem contractual in fata Dumneavoastra, in cazul neindeplinirii acestora.
5. Oferim suport si consultanta tuturor vizitatorilor nostri.
  Incurajam principiul care sta la baza functionarii Internetului, acela de a oferi informatii gratis. Va stam la dispozitie pentru a raspunde, in ordinea primirii solicitarilor, la toate intrebarile pe care le aveti si la care inca nu ati aflat un raspuns satisfacator. Va trimitem raspunsurile solicitate in cel mai scurt timp folosind posta electronica sau alte mijloace de comunicare aflate la indemana Dumneavoastra. Noi credem ca un sfat bine dat este cheia catre rezolvarea multor probleme. Raspundem totodata si intrebarilor venite din partea clientilor concurentei noastre. Noi nu facem deosebire intre clientii nostri si cei care ne viziteaza doar cu scopul de a se informa despre oferta noastra.
6. Vindem numai caini de rasa pura, de calitate si sanatosi.
  Calitatea serviciilor oferite constituie elementul principal care face diferenta dintre noi si concurenta. Nu va vom vinde niciodata caini cu un grad indoielnic de provenienta. Toti cainii nostri vor fi intotdeauna insotite de certificatul de garantie emis de noi sau de crescator, in conditiile legii. Poate nu vom aparea intotdeauna in cautarile Dumneavoastra cu cel mai mic pret al unui pui, dar este sigur ca la noi acel pui va fi de rasa pura si sanatos!
7. Raspundem oricarei solicitari in maxim 48 de ore.
  Toate solicitarile Dumneavoastra sunt prioritare pentru noi. In termen de maxim 48 de ore de la  primirea acestora si intrarea lor in sistemul nostru informatic, veti fi contactat. Pentru noi, toti clientii sunt la fel de importanti si toti, fara exceptie, vor primi raspuns in acelasi termen de maxim 48 de ore.


Interpet's InternationalÎnapoi la cuprins