Du-te la conținut

100% recenzii pozitive de la mii de clienti,in peste 30 de ani de activitate

Trimite email
Contact telefonic
Fila Brasileiro
Fila Braseliero de vanzare, Mastiff Brazilian
Fila Brasileiro de vanzare

+40 761 767 767
Lassiter64@gmail.com

Vand Fila BrasileiroTara de origine: Brazilia.
Istoric: rasa este considerata o incrucisare intre Mastiff, Bloodhound si Bulldogii spanioli de tip vechi. Se spune ca a fost crescuta de conchistadorii spanioli pentru a prinde sclavii evadati.
Descriere fizica: este un caine puternic cu un cap masiv. Are un bot mare, puternic cu buze pendulante. Nasul este lat si negru, are ochi migdalati care variaza in culoare de la galben la castaniu inchis. Urechile lasate sunt mari, de forma literei "V". Are un gat puternic, piept adanc si coada groasa. Pielea este groasa si destul de libera, in special pe gat, iar blana este scurta si dreapta. Poate fi de orice culoare intensa, cu exceptia albului, sau poate fi tigrat. Poate avea o masca neagra.
Inaltime: 59-74 cm.
Greutate: 56-81 kg.
Temperament: este un caine curajos, stoic, fidel si tolerant cu familia, inclusiv cu copiii, dar extrem de rece cu cei pe care nu ii cunoaste. Se spune ca afiseaza o neincredere extrema fata de straini.
Nivel de activitate: moderat.
Cel mai bun stapan: un caine care are nevoie de un stapan foarte experimentat in cresterea cainilor intr-un mediu rural. Locuinta sa trebuie sa aiba o curte bine imprejmuita. Nu ii plac strainii si va fi agresiv cu musafirii.
Nevoi speciale: dresaj ferm dar pozitiv, curte foarte bine imprejmuita, lesa, socializare, supraveghere permanenta.
Posibile probleme de sanatate: volvulus gastric, displazie de sold.

Interpet's International
Înapoi la cuprins