Du-te la conținut
Contact telefonic
Trimite email
Nova Scotia Duck Trolling Retriever
Nova Scotia Duck Tolling Retriever de vanzare

Nova Scotia Duck Trolling Retriever de vanzare

+40 761 767 767
Lassiter64@gmail.com


Vand Nova Scotia Duck Tolling Retriever


Nume alternativ: Toller, Little River Duck Dog, Yarmouth Toller, Duck Toller.

Tara de origine: Canada.
Istoric: aceasta rasa a fost dezvoltata in tinutul Yarmouth, Noua Scotie, la inceputul secolului al XIX-lea. Desi istoria sa nu este chiar clara, rasa este considerata a fi descendenta cainilor rosii de capcana adusi de colonistii europeni timpurii. Se crede ca acesti caini au fosUmperecheati cu Spanieli, Retrieveri, Setteri si Collie pentru a se obtine aceasta rasa. Este un caine versatil, fiind folosit pentru paza, companie si aport pe apa. Rasa a castigat in ultima vreme popularitate si in afara Canadei.
Descriere fizica: este un caine de talie medie, compact si robust. Are un craniu lat si bot scurt. Ochii migdalati se integreaza in blana, nasul lat este negru sau de aceeasi culoare cu blana, iar urechile de dimensiuni medii sunt pozitionate inalt pe craniu. Coada este lunga. Blana dubla este rosie cu pete albe pe picioare, piept si varful cozii, avand si o stea in frunte. Puful este moale; stratul de la exterior este de lungime medie; are mustati.
Inaltime: 45-52,5 cm.
Greutate: 17-23 kg.
Temperament: este un caine sociabil, jucaus si alert. Este inteligent si prietenos cu marea majoritate a persoanelor, inclusiv cu copiii. S-ar putea sa fie rezervat in fata situatiilor noi pentru el.
Nivel de activitate: ridicat.
Cel mai bun stapan: se descurca cel mai bine cu un stapan activ, intr-o casa din mediu suburban sau rural.
Nevoi speciale: atentie, exercitii, socializare, dresaj.
Posibile probleme de sanatate: probleme oftalmologice, displazie de sold.

Interpet's International
Înapoi la cuprins