Du-te la conținut
Trimite email
Contact telefonic
Shih Tzu
Catei Shih Tzu de vanzare
Shih Tzu de vanzare
+40 761 767 767
Lassiter64@gmail.com

Vand Shih Tzu


Interpets International - Vanzari caini va ofera pui Shih Tzu, masculi si femele, varsta 2 luni, diverse variante de culoare. Monte controlate, parinti cu teste de sanatate la zi. Cateii Shih-Tzu se vand cu vaccinuri si deparazitari la zi, carnet de sanatate. Gratuit oferim pasaport si microcip. Transport cu predare personala la domiciliul clientului. Prin contract oferim garantie de rasa si de sanatate.
Pentru oferta de pret va rugam sa ne transmiteti o cerere de oferta online.

Nume alternative:  Cainele Foo, Cainele cu fata de crizantema.
Tara de origine:  China.
Istoric:  istoria acestei rase este intrucatva neclara. S-ar putea sa fi existat in China inca din vremea Dinastiei Tang, in secolul al VII-lea, sau sa fi ajuns aici abia in secolul al X-lea. Indiferent de acest aspect, aceasta rasa este bine reprezentata in arta chineza, inclusiv in ceea ce priveste sculptura si broderiile. A fost crescuta in Orasul Interzis din Beijing si, probabil, a fost selectionat pentru a se asemana cu un leu domesticit, este sacru pentru budisti. Era crescut doar de catre familiile regale. Tocmai datorita acestei asocieri, marea majoritate a acestor caini au fost omorati in timpul Revolutiei Chineze. Unii au fost crutati si crescuti in continuare in Marea Britanie si S.U.A.
Descriere fizica:  un caine mic, puternic, bine echilibrat, care este un pic mai lung decat este inalt. Are un cap rotund si lat, cu ochii departati. Botul neridat este scurt si patrat. Are urechi mari, lasate. Coada este pozitionata inalt si se curbeaza peste spate. Rasa are o blana dubla, cu stratul exterior, des, lung si putin ondulat. Parul lung de pe cap este prins intr-un mot. Poate fi de orice culoare sau combinatie de culori.
Inaltime: 15-27 cm.
Greutate: 4-7 kg.
Temperament:  este un caine prietenos. Se intelege bine cu
toata lumea, in special cu copiii,
strainii si alte animale. Este vioi, alert
si afectuos.
Nivel de  a ctivitate: scazut.
Cel mai  bun  stapan: impreuna cu un stapan atent, Shih Tzu se
descurca bine intr-un apartament.
Nevoi speciale:  atentie, ingrijirea blanii.
Posibile probleme de sanatate:  alergii, cheilopalatoschizis, probleme oftalmologice, afectiuni renale, boala von Willebrand.

"Da, bine, li s-au spus toate bancurile despre numele lor. De fapt, Shih-Tzu tradus inseamna Cainele Leu. Acesti caini provin din Tibet, unde calugarii ii foloseau pe post de caciuli vii. Probabil."


Interpet's International
Fotografii pui Shih-Tzu
Înapoi la cuprins