Du-te la conținut
Contact telefonic
Trimite email
Teddy Roosevelt terrier
Caine de rasa Teddy Roosevelt Terrier

Teddy Roosevelt terrier de vanzare

+40 761 767 767
Lassiter64@gmail.com

Vand Teddy Roosevelt Terrier
de le 1800 euro


Nume alternative: Teddiers, Feist cu picioare de banca, Feist, Rat Terrier de tip B.

Tara de origine: S.U.A.
Istoric: in principiu, este un Rat Terrier cu picioare scurte. A fost dezvoltat din Terrierii adusi de catre minerii englezi si alti imigranti. A inclus incrucisari cu rase ca Manchester Terrier, Fox Terrier cu blana dreapta, Bull Terrier, Beagle, Whippet, Ogarul italian si acum disparutul Terrier alb. Pentru ca erau folositi pentru vanatoarea de sobolani, au inceput sa fie cunoscuti ca Rat (sobolan) Terrieri. Varietatea cu picioare scurte a fost numita asa in onoarea presedintelui Teddy Roosevelt care ar fi fost proprietarul unor astfel de caini.
Descriere fizica: este un caine scund, musculos, mic, putin mai lung decat inalt. Urechile pot fi butonate sau erecte, si coada taiata, scurta natural, sau lunga si curbata. Are o blana scurta si dreapta, care poate avea diferite culori si modele: alb complet, tricolor (cu pete de negru si cafeniu), bicolor (orice combinatie de negru, cafeniu, ciocolatiu, rosu, portocaliu, galben sau albastru cu alb), cu sau fara pete cafenii sau ruginii pe obraji si peste ochi.
Inaltime: 20-38 cm.
Greutate: proportionala cu inaltimea.
Temperament: este un caine vioi, prietenos si afectuos cu familia sa. Este un caine care se ataseaza deseori de o singura persoana. Atunci cand a fost socializat bine, se va intelege bine cu copiii si alte animale. S-ar putea sa fie distant cu strainii.
Nivel de activitate: moderat.
Cel mai bun stapan: o rasa versatila, care se poate integra in orice mediu atata timp cat primeste suficienta miscare.

Interpet's International

Înapoi la cuprins