Du-te la conținut
Trimite email
Contact telefonic
Brac de Weimar
Brac Weimaraner de vanzare
Brac de Weimar de vanzare
+40 761 767 767
Lassiter64@gmail.com

Vand Weimaraner


Tara de origine: Germania.
Istoric: Wiemaranerul a fost creat de catre aristocratii germani de la curtea din Weimar in timpul secolului al XIX-lea. Rasa a fost folosita initial pentru vanatul mare din padurea Thuringian, dar a fost adaptata ulterior pentru vanatoarea de pasari. Continua sa fie folosit atat pentru vanatoare, cat si ca animal de companie in Germani si S.U.A.
Descriere fizica: este un caine de talie medie spre mare, musculos. Are un cap lung; urechi lungi, lasate, care sunt un pic impaturite si pozitionate sus pe craniu; ochi gri, chihlimbar deschis sau gri-albastrui; si nas gri. Coada este taiata. Blana scurta este neteda si cenusie, putand exista pe piept o mica pata alba.
Inaltime: 57,5-67,5 cm.
Greutate: 25-38 kg.
Temperament: este un caine inteligent, energic, si iubitor de distractie. Este muncitor, dar va incerca sa faca asa cum vrea el.
Nivel de activitate: ridicat.
Cel mai bun stapan: aceasta rasa are nevoie de un stapan activ, cu experienta in cresterea cainilor, intr-un mediu suburban sau rural.
Nevoi speciale: exercitii, slujba sau activitate, socializare, dresaj.
Posibile probleme de sanatate: balonare, chisturi dermoide, nanism, probleme oftalmologice, displazie de sold, boala von Willebrand, cancer.


Interpet's International
Înapoi la cuprins