Du-te la conținut
Trimite email
Contact telefonic
Caniche Pitic de vanzare
Caniche Pitic si Toy de vanzare
Caniche Toy de vanzare
0761 767 767
Lassiter64@gmail.com

Caniche pitic si toy


Interpets International - Vanzari caini va ofera pui Caniche pitic, masculi si femele, varsta 2 luni, diverse variante de culoare. Monte controlate, parinti cu teste de sanatate la zi. Cateii Caniche pitic se vand cu vaccinuri si deparazitari la zi, carnet de sanatate. Gratuit oferim pasaport si microcip. Transport cu predare personala la domiciliul clientului. Prin contract oferim garantie de rasa si de sanatate.
Pentru oferta de pret va rugam sa ne transmiteti o cerere de oferta online.


Nume alternative: Poodle, Toy Poodle
Istoric:  aceste doua rase sunt urmase ale canich-ului standard, desi varietatea de jucarie s-ar putea sa fie inrudit si cu Maltese. Spre deosebire de Caniche-ul standard care a fost crescut pentru vanatoare, aceste doua variante au fost dintotdeauna animale de companie. Acesti caini erau populari printre familiile regale europene, incluzandu-i pe Regele Frantei Louis al XVI-lea si Regina Anne a Marii Britanii; ambele varietati au fost infatisate in picturi din secolul al XVII-lea. In secolele al XVIII-lea si al XIX-lea, acesti caini au fost folositi si in circuri in S.U.A. au ajuns spre sfarsitul secolului al XIX-lea, dar nu au devenit populari decat dupa cel de Al Doilea Razboi Mondial. Cu exceptia taliei, toate cele trei varietati sunt identice.
Descriere  fizica:  acesti caini mici spre medii au aspect patrat si par foarte eleganti. Botul fin este drept si egal ca lungime cu craniul. Nasul este negru sau rosu-inchis, iar ochii sunt ovali si departati. Au urechi lungi si late, care atarna aproape de cap. Coada este taiata si purtata ridicata. Blana este aspra si creata, si poate fi naturala, incalcita sau tunsa. Blana este de culoare uniforma, portocalie, neagra, albastra, crem, cenusie, argintie sau alba.
Inaltime (Toy):  pana in 25 cm.
Greutate (Toy): 2,2-3 kg.
Inaltime  (Pitic): 28-38 cm.
Greutate (Pitic):  3,5-5,1 kg.
Temperament: este un caine inteligent si usor de dresat. S-ar putea sa fie distant cu strainii, dar este afectuos cu familia lui si se bucura de compania oamenilor. Nu sunt caini potri pentru viata in cusca. Marea majoritate se descurca in regula cu copiii si alte animale atata timp cat sunt socializati. In general, aceste doua varietati de companie sunt mai sensibile decat rasa standard.
Cel mai bun stapan: se descurca bine intr-un apartament sau o casa din suburbii.
Nevoi speciale: atentie, ingrijirea blanii, pro impotriva pradatorilor si a jocurilor mai dure, socializare, cateva exercitii, dresaj.
Posibile probleme de sanatate:  boala Addison, volvulus gastric, boala Cushing, epi displazie de sold, hipotiroidism, boala Legg-Perthes, luxarea patelelor, atrofie retiniana progresiva, boala von Willebrand.

"Caniche se comercializeaza in variantele de Pitic si Toy - de jucarie. Caini foarte isteti, cei mai inteligenti dintre toate, activi si utili. In acelasi timp, priceputi sa te distreze, ceea ce explica de ce-l foloseau francezii pentru numere de circ. Sunt de multe ori dichisiti si colorati in asa fel incat sa semene cu un gard viu intr-o gradina englezeasca."

Interpet's International
Fotografii Caniche Pitic Toy de vanzare
Înapoi la cuprins