Du-te la conținut
Trimite email
Contact telefonic
Cavalier King Charles Spaniel
Cavalier KIng Charles Spaniel de vanzare
Cavalier King Charles Spaniel de vanzare
0761 767 767
Lassiter64@gmail.com

 
Vand Cavalier King Charles Spaniel


Interpets International - Vanzari caini va ofera pui Cavalier King Charles, masculi si femele, varsta 2 luni, diverse variante de culoare. Monte controlate, parinti cu teste de sanatate la zi. Cateii Cavalier King Charles se vand cu vaccinuri si deparazitari la zi, carnet de sanatate. Gratuit oferim pasaport si microcip. Transport cu predare personala la domiciliul clientului. Prin contract oferim garantie de rasa si de sanatate.
Pentru oferta de pret va rugam sa ne transmiteti o cerere de oferta online.

Tara de origine: Marea Britanie.
Istoric: micii Spanieli de jucarie ca acesta sunt cunoscuti in Europa inca din secolul al XVI-lea; ei au fost crescuti pentru a servi ca animale de companie si pentru vanatoarea de animale mici. In secolul al XVII-lea, Spanielul de jucarie a devenit rasa favorita a regelui Charles I si a fost popular printre membrii familiei regale pana dupa domnia regelui Charles al II-lea. Spre sfarsitul secolului al XVII-lea, insa, rasa a devenit din ce in ce mai rara aproape disparand. Rasa nu a fost revitalizata decat in anii 1920 cand un american a venit in Marea Britanie in cautarea cainilor pe care ii vazuse in niste picturi mai vechi. Timp de cinci ani, el a oferit un premiu in bani pentru cel mai bun Spaniel de tip vechi de la Crufts Dog Show, declansand o revenire a ceea ce avea sa fie numit Cavalier King Charles Spaniel. Rasa a avut de atunci o continuitate atat in S.U.A., cat si in Marea Britanie, si a devenit mai populara decat Spanielii englezi de jucarie originali.
Descriere fizica: este un caine mic, bine echilibrat si gratios. Craniul este usor rotunjit, dar pare plat datorita urechilor lungi, lasate. Botul este usor conic, iar ochii sunt mari, rotunzi si intunecati. Nasul este negru si are narile mari. Coada este lunga si ocazional aceasta este taiata la doua lungimi din dimensiunea normala. Blana este moderat de lunga, matasoasa si dreapta sau usor ondulata, cu urechi,
labe, partea posterioara a picioarelor si coada imblanite. Coloratia poate fi negru cu cafeniu; maro (Ruby), alb cu maro (Blenheim); sau negru, alb si cafeniu (Tricolor).
Inaltime: 30-33 cm.
Greutate: 6-8 kg.
Temperament: este un caine bland, prietenos si afectuos, sociabil
si care se intelege bine cu aproape toata lumea.
Nivel de activitate: scazut spre moderat.
Cel mai bun stapan: o rasa adaptabila, care se descurca bine atat
cu o familie, cat si cu un individ, in oras sau suburbii.
Nevoi speciale: exercitii, ingrijirea blanii, stil de viata de interior.
Posibile probleme de sanatate: alergii, displazie de sold, luxatia
patelelor, boala valvei mitrale.

"Cavalier King Charles este o rasa foarte draguta de Spaniel, carora le place la nebunie sa aiba de-a face cu oamenii. N-au strop de agresivitate in ei, desi, dat fiind ca sunt cavaleri, se pricep sa manuiasca spada. Dar exista oare ceva mai matasos? Acesti caini nu s-au schimbat de pe vremea restauratiei si le plac crochetul, ceaiul de dupa-amiaza, si muzica baroca."

Interpet's International
Fotografii Cavalier King Charles Spaniel de vanzare
Înapoi la cuprins