Du-te la conținut

100% recenzii pozitive de la mii de clienti,in peste 30 de ani de activitate

Trimite email
Contact telefonic
Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc caucazian de vanzare
Caucazian de vanzare

0761 767 767
Lassiter64@gmail.com

Vand Ciobanesc Caucazian


Interpets International - Vanzari caini va ofera pui Ciobanesc Caucazian, masculi si femele, varsta 2 luni, diverse variante de culoare. Monte controlate, parinti cu teste de sanatate la zi. Cateii Caucazian se vand cu vaccinuri si deparazitari la zi, carnet de sanatate. Gratuit oferim pasaport si microcip. Transport cu predare personala la domiciliul clientului. Prin contract oferim garantie de rasa si de sanatate.
Mii de clienti multumiti, profesionalism, peste 30 de ani de experienta ne recomanda.
Pentru oferta de pret va rugam sa ne transmiteti o cerere de oferta online sau sa ne sunati.

Nume alternative: Caine de munte caucazian, Russian Kavkazskaya ovtcharka, Nagazi (Republica Georgia), Gampr (Armenia).
Tara de origine: zona Muntilor Caucaz din fosta U.R.S.S.
Istoric: Ciobanescul caucazian este considerat a fi urmasul cainilor tibetani ai populatiilor nomade care s-au stabilit in zona muntilor Caucaz in urma cu doua mii de ani. Pentru ca rasa a ramas izolata un timp indelungat si nu a fost subiectul unui program de crestere organizat a ramas un caine pur, dar primitiv, in secolul al XX-lea. U.R.S.S. a initiat un riguros program de reproducere a acestor caini pentru a-i folosi ca animale de paza.
Descriere fizica: Ciobanescul caucazian este un caine foarte mare, puternic, putin mai lung decat este inalt. Are un cap lat, trapezoidal si urechi pozitionate sus pe craniu, care pot fi taiate. Botul este scurt si puternic, ochii migdalati sunt adanciti in orbite, iar nasul este mare si negru. Blana dubla cu o coama bogata poate fi scurta, medie sau lunga. Culoarea poate fi gri, alb, crem, cafeniu, cu sau fara pete albe, cat si tigrat, baltat, si alb cu pete gri. Deseori este intalnita o masca neagra.
Inaltime: cel putin 61-84 cm.
Greutate: nu exista standard.
Temperament: Ciobanescul caucazian este un caine inteligent, curajos, si temperat. Desi protectiv, este calm si loial familiei sale. Nivel de activitate: moderat. Paznic ideal al turmelor, cirezilor sau proprietatilor, agresiv cu strainii, dar afectuos si amabil cu stapanul. Nu se poate adapta vietii in apartament.
Utilizare: ciobanesc, paza.
Cel mai bun stapan: cainii din aceasta rasa au nevoie de un stapan experimentat in cresterea cainilor de paza intr-o casa rurala unde li se poate oferi o slujba.
Nevoi speciale: ingrijirea blanii, slujba sau activitate, socializare, dresaj.
Posibile probleme de sanatate: displazie de sold si cot.

Poate va intereseaza si:

        

    

Interpet's International


Fotografii Ciobanesc Caucazian
Înapoi la cuprins