Du-te la conținut
Contact telefonic
Trimite email
Cocker American
American Cocker Spaniel de vanzare
Cocker American de vanzare


+40 761 767 767
Lassiter64@gmail.com

Vand Cocker Spaniel American


 Nume alternativ: American Coker Spaniel. Cocker, Cocking Spaniel.
Tara de origine: S.U.A.
Istoric: Cocker Spanielul este cel mai mic dintre cainii de vanatoare si a fost dezvoltat din primii Cocker Spanieli englezi care au fost adusi de peste ocean pentru a fi folosit la vanatoarea de pasari si ca animal de companie. Acum sunt caini de spectacol foarte populari si tinuti aproape in exclusivitate ca animale de companie.
Descriere fizica: acest caine mic, compact, are aspect patrat, cu urechi lungi, ochi maro inchis si un nas care este fie negru, fie maro. Coada este taiata. Blana catifelata de lungime medie are un puf des, iar pe urechi, piept, abdomen si picioare exista penaj. Blana poate fi neagra. ASCOB (orice culoare solida in afara de negru), sau partial colorat, cu sau fara zone albe pe piept si gat sau puncte cafenii.
Inaltime: 35-37,5 cm.
Greutate: 9-11,5 kg.
Temperament: Cocker Spanielul este un caine vioi, prietenos, cu un puternic simt al muncii si inteligent.
Nivel de activitate: moderat.
Cel mai bun stapan: se adapteaza bine la viata la oras, in suburbii sau la tara, si poate fi un companion ideal pentru o persoana in varsta, atat timp cat i se ofera plimbari zilnice.
Nevoi speciale: ingrijirea blanii, socializare.
Posibile probleme de sanatate: cataracta, epilepsie, hipotiroidism, displazie de sold, atrofie retiniana progresiva, probleme de temperament, Boala von Willebrand.


Interpet's International
Înapoi la cuprins