Du-te la conținut
Trimite email
Contact telefonic
Cocker Englez
English Cocker Spaniel de vanzare

Cocker de vanzare
0761 767 767
Lassiter64@gmail.com

Vand Cocker Spaniel englez


Interpets International - Vanzari caini va ofera pui Cocker Spaniol, masculi si femele, varsta 2 luni, diverse variante de culoare. Monte controlate, parinti cu teste de sanatate la zi. Cateii Cocker Spaniol se vand cu vaccinuri si deparazitari la zi, carnet de sanatate. Gratuit oferim pasaport si microcip. Transport cu predare personala la domiciliul clientului. Prin contract oferim garantie de rasa si de sanatate.
Pentru oferta de pret va rugam sa ne transmiteti o cerere de oferta online.

Nume alternativ: Cocker Spaniel (in afara granitelor S. U.A.).
Tara de origine: Anglia.
Istoric: Cockerul Spaniel englez a fost selectat pentru vanatoarea de sitari. Este descendent din alte rase de Spaniel si este unui dintre cei mai vechi Spanieli de pamant. Pana in anul 1892, Cocker Spanielul englez si Springer Spanielul erau diferentiati doar prin talie; a fost considerat aceeasi rasa cu Cocker Spanielul american pana in anul 1936 cand au fost diferentiate.
Descriere fizica: este un caine mic spre mediu, puternic. Are un cap puternic, cu ochi ovali, maronii, si urechi cazute, lungi. Coada este scurtata. Blana matasoasa de lungime medie este dreapta sau ondulata. Parul de pe cap este scurt. dar urechile, coada si picioarele sunt bogat imblanite. Blana poate fi colorata intr-o singura culoare, negru sau rosu-inchis, sau in diferite tonuri de rosu, cu sau fara zone cafenii, sau partial colorat alb cu negru, cafeniu sau diferite nuante de rosu.
Inaltime: 37,5-42,5 cm.
Greutate: 12-15.5 kg.
Temperament: Cocker Spanielul englez este prietenos, vioi si entuziast. Munceste din greu si este un bun vanator si companion. Este devotat familiei si foarte sociabil. Se intelege bine cu copiii ceva mai mari.
Nivel de activitate: moderat.
Cel mai bun stapan: se descurca cel mai bine cu un individ sau o familie activa, intr-o casa din mediul suburban sau rural.
Nevoi speciale: atentie, miscare, gradina ingradita, periaj, lesa, dresaj.
Posibile probleme de sanatate: alergii, surzenie, nefropatie familiala, afectiuni cardiace, displazie de sold, luxatia patelelor, atrofie retiniana progresiva, probleme de temperament.

"Cocker este cea mai populara rasa de Spaniel. Numele le vine de la ocupatia initiala: urmarirea si aducerea sitarilor. In prezent, aceste creaturi fericite si vioaie iti pot aduce mai degraba papucii."

Interpet's International
Fotografii Cocker Spaniel Englez de vanzare
Înapoi la cuprins