Du-te la conținut

100% recenzii pozitive de la mii de clienti,in peste 30 de ani de activitate

Trimite email
Contact telefonic
Dogo Canario
Vanzari caini de rasa Dogo Canario
Dogo Canario de vanzare
+40 761 767 767
Lassiter64@gmail.com

Vand Dogo Canario


Interpets International - Vanzari caini va ofera pui Presa Canario, masculi si femele, varsta 2 luni, diverse variante de culoare. Monte controlate, parinti cu teste de sanatate la zi. Cateii Dogo Canario se vand cu vaccinuri si deparazitari la zi, carnet de sanatate. Gratuit oferim pasaport si microcip. Transport cu predare personala la domiciliul clientului. Prin contract oferim garantie de rasa si de sanatate.
Pentru oferta de pret va rugam sa ne transmiteti o cerere de oferta online.


Nume alternative: Perro de presei canario, Dogo canario.
Tara de origine: Insulele Canare.
Istoric: aceasta rasa este nativa insulelor Canare, care includ Tenerife si Gran Canaria. Este considerata descendenta a Mastiffilor si cainilor de vite locali. Pe parcurusul secolelor al XVI-lea si al XVII-lea a fost foarte popular in zona sa natala, atunci cand era folosit pentru paza si manarea vitelor.
Descriere fizica: Presa Canario este un caine mare. musculos si puternic, putin mai lung decat este inalt. Are un cap masiv, care este acoperit de o piele larga, ceea ce ii confera un aspect ridat. Are un bot scurt si lat, iar nasul este negru. Ochii de dimensiuni medii sunt ovali, caprui. Urechile de dimensiuni medii sunt lasate sau ridicate, pot fi taiate. Are un piept lat si o coada cu aspect de sabie. Pielea este groasa si libera, in special pe cap, si acoperita cu o blana scurta, dreapta. Este tigrat sau cafeniu, cu o masca neagra.
Inaltime: 56-64 cm.
Greutate: 40-50 kg.
Temperament: este un caine calm. atent, sigur pe el. Este bland
si afectuos cu familia sa,
inclusiv cu copiii, dar precaut si distant
fata de straini. Este retras. In general, se intelege
cu cainii docili
de sex opus.
Nivel de activitate: moderat.
Cel mai bun stapan: se descurca cel mai bine cu un stapan sau familie experimentata in cresterea cainilor intr-o casa din mediul suburban sau rural.
Nevoi speciale: gradina ingradita, dresaj ferm dar pozitiv, lesa, socializare, supervizarea intalnirilor cu alte animale.
Posibile probleme de sanatate: entropion, epilepsie, raie, displazie de sold si cot, hipotiroidism, osteocondrita disecanta, luxarea patelelor, spondilomielopatia cervicala caudala.


Interpet's International
Înapoi la cuprins