Du-te la conținut
Trimite email
Contact telefonic
Golden Retriever
Golden Retriever de vanzare
Golden Retriever de vanzare
0761 767 767
Lassiter64@gmail.com

Vand Golden Retriever


Interpets International - Vanzari caini va ofera pui Golden retriever, masculi si femele, varsta 2 luni, diverse variante de culoare. Monte controlate, parinti cu teste de sanatate la zi. Cateii Golden retriever se vand cu vaccinuri si deparazitari la zi, carnet de sanatate. Gratuit oferim pasaport si microcip. Transport cu predare personala la domiciliul clientului. Prin contract oferim garantie de rasa si de sanatate.
Pentru oferta de pret va rugam sa ne transmiteti o cerere de oferta online.

Tara de origine: Marea Britanie.
Istoric: Golden Retrieverul a aparut spre sfarsitul secolului al XIX-lea dintr-un amestec de Retrieveri cu blana dreapta si Retrieveri cu blana sarmoasa, Tweed Spanieli de apa si Setteri roscati. A fost crescut de aristocratii britanici pentru aport si ca animal de companie. Golden Retrieverul este una dintre cele mai populare rase de caini, fiind folosita pentru o multitudine de sarcini, inclusiv vanatoare, operatiuni de cautare si salvare, si munca de asistenta. Cea mai completa istorie a dezvoltarii Golden Retrieverului este reprezentata de registrele finute de pazincii terenurilor de vanatoare de pe proprietatea Lordului Tweedmouth din Inverness-shire, Scotia. Lordul Tweedmouth este responsabil pentru dezvoltarea unora dintre Retrieverii Golden, sau aurii. Registrele dateaza din anul 1835 pana in 1890. Guiness World Records 2004 are inregistrati doi Golden Retrieveri care dejin titlul pentru cea mai lunga distanta strabatuta inot de caini. In anul 1995, Kai si Gypsy au inotat 15,5 kilometri intre insulele Lanai si Maui din arhipeleagul Hawaii in 6 ore si 42 de secunde. Proprietarul lor a inotat alaturi de ei.
Descriere fizica: Golden Retrieverul este un caine de talie medie spre mare, cu alura atletica. Are un cap lat, cu urechi mici, lasate, ochi maro, si un nas negru sau maroniu inchis. Blana dubla are un puf moale, des si un strat exterior gros, drept sau usor ondulat in diferite nuante de auriu. In jurul gatului are o coama mica, iar picioarele, abdomenul, pieptul si coada sunt imblanite. Blana este cea mai scurta pe cap, urechi, labe si picioarele din fata.
Inaltime: 54-60 cm.
Greutate: 25-34 kg.
Temperament: Golden Retrieverul este foarte prietenos, jucaus si cu un temperament echilibrat. Se intelege foarte bine cu aproape toata lumea, inclusiv cu copiii si cu alti caini.
Nivel de activitate: moderat spre ridicat.
Cel mai bun stapan: se descurca cel mai bine cu o familie activa, intr-o casa din mediul suburban sau rural.
Nevoi speciale: exercitii, ingrijirea blanii.
Posibile probleme de sanatate: cataracta, ectropion, entropion, afectiuni cardiace, displazie de sold, atrofie retiniana progresiva, cancer.

"Golden Retrieverul este supermodelul lumii canine, pune laba pe cele mai bune posturi de televiziune, actor in cele mai bune filme cinematografice. Alti caini ii mai imping uneori prin balti namoloase, ca sa se echilibreze cat de situatia. Campion mondial, european si olimpic la balacit."

 
Interpet's International
Fotografii Golden Retriever de vanzare
Pret Golden Retriever

Înapoi la cuprins