Du-te la conținut
Trimite email
Contact telefonic
Catel Basset Hound de vanzare
Basset Hound de vanzare
Basset Hound de vanzare
0761 767 767
Lassiter64@gmail.com

Basset Hound


Interpets International - Vanzari caini va ofera pui Basset Hound, masculi si femele, varsta 2 luni, diverse variante de culoare. Monte controlate, parinti cu teste de sanatate la zi. Cateii Basset Hound se vand cu vaccinuri si deparazitari la zi, carnet de sanatate. Gratuit oferim pasaport si microcip. Transport cu predare personala la domiciliul clientului. Prin contract oferim garantie de rasa si de sanatate.
Pentru oferta de pret va rugam sa ne transmiteti o cerere de oferta online.

Tara de origine: Franta.
Istoric: Basset Houndul a fost dezvoltat in se al XVI-lea dintr-o varietate pitica a Saint Hubert Houndului. A fost crescut pentru a vana animale mici cu vanatorul mergand pe jos. Rasa a fost crescuta
in principal de catre nobilime, dar a castigat popularitate printre oamenii de rand dupa Revolutia Franceza. Continua sa fie folosit pentru vanatoare, cat si ca animal de comapanie. In S.U.A. este crescut in mod special ca animal de companie.
Descriere fizica: este un caine de talie medie, cu picioare scurte. Are un cap mare si lat, care este acoperit cu piele ridata. Urechile late si foarte lungi sunt pozitionate jos pe cra iar ochii intunecati au pleoapele inferioare atarnande. Are un bot lung si un nas negru, cu nari mari. Blana este scurta si dreapta, si poate fi de orice culoare specifica copoilor. Basset Houndul are un miros extrem de dezvoltat. Doar Bloodhoundul il intrece in aceasta abilitate.
Inaltime: 36 cm.
Greutate: 23-30 kg.
Temperament: acesti caini sunt prietenosi, sociabili si linistiti.
Se inteleg bine cu aproape toata lumea, inclusiv cu alti caini.
Rasa are un puternic instinct de vanator si tendinta sa cutreiere.
Este un caine care latra foarte mult.
Nivel de activitate: scazut spre moderat.
Cel mai bun stapan: se descurca atat cu un stapan, cat si cu o
familie, putandu-se adapta la orice conditii de trai, atat la oras,
cat si la tara.
Nevoi speciale: curatarea urechilor si a ochilor.
Posibile probleme de sanatate: volvulus gastric, displazie de sold si cot, glaucom, trombopatii, probleme ale tiroidei, boala von Willebrand.

Poate sunteti interesat si de:

         

    Interpet's International
Fotografii Basset Hound de vanzare
Înapoi la cuprins