Du-te la conținut
Trimite email
Contact telefonic
Beagle de vanzare
Beagle de vanzare

Vand Beagle
+40 761 767 767
Lassiter64@gmail.com

 

Beagle


Interpets International - Vanzari caini va ofera pui Beagle, masculi si femele, varsta 2 luni, diverse variante de culoare. Monte controlate, parinti cu teste de sanatate la zi. Cateii Beagle se vand cu vaccinuri si deparazitari la zi, carnet de sanatate. Gratuit oferim pasaport si microcip. Transport cu predare personala la domiciliul clientului. Prin contract oferim garantie de rasa si de sanatate.
Pentru oferta de pret va rugam sa ne transmiteti o cerere de oferta online.

Tara de origine: Marea Britanie.
Istoric: Cainii de tip Beagle au existat de secole, dar rasa asa cum o stim noi astazi a fost dezvoltata in Marea Britanie acum aproape 150 de ani. De mai bine de 40 de ani este una dintre cele mai populare rase din S.U.A.
Descriere fizica: este un caine mic, bine facut, mai mult lung decat inalt. Are un craniu lung si un bot patrat. Ochii sunt mari, maronii sau caprui, si nasul negru. Are urechi lasate lungi si late, iar coada scurta este purtata ridicata. Blana scurta si aspra poate avea orice culoare specifica pentru copoi.
Inaltime: 25-38 cm.
Greutate: 9-14 kg.
Temperament: este un caine prietenos, dar in Este sociabil si se intelege bine cu copiii si cu alte animale atata timp cat a fost bine socializat. Va urmari cat poate de mult un miros. Un caine activ si vivace, care se dovedeste a fi afectuos in calitate de caine de companie. Cand da dovada de incapatanare, trebuie tratat cu fermitate. Se adapteaza in apartament, dar are nevoie de plimbari indelungate. Fiind un caine rustic, blana necesita penaje periodice.
Utilizare: vanatoare, companie.
Nivel de activitate: moderat.
Cel mai bun stapan: cainii din aceasta rasa se descurca bine cu o familie activa si sunt adaptabili la orice conditii de trai, fie in mediu urban, fie rural.
Nevoi speciale: curte ingradita, lesa, so dresaj.
Posibile probleme de sanatate: palatoschizis, raie, nanism, epilepsie, probleme oftalmo hipotiroidism, afectiuni ale discurilor intervertebrale, luxatii ale patelelor, afectiuni ale aparatului reproducator.

"Beagle-ul este un caine foarte vesel. Un Beagle poate sa-o tina intr-o fuga, si la drept vorbind, chiar trebuie s-o faca, fiindca altfel pune pe el ceva grasime. Pot fi auzite in grupuri mici in duminicile petrecute la tara - si fiti siguri ca nu vaneaza vulpi".

Poate sunteti interesat si de rasele de mai jos:

         

    Interpet's International
Fotografii Beagle de vanzare
Înapoi la cuprins