Du-te la conținut
Trimite email
Contact telefonic
Bichon Havanez de vanzare
Bichon Havanese de vanzare
Vand Bichon Havanez
+40761767767
Lassiter64@gmail.com

 Bichon Havanese


Interpets International - Vanzari caini va ofera pui Bichon Havanez, masculi si femele, varsta 2 luni, diverse variante de culoare. Monte controlate, parinti cu teste de sanatate la zi. Cateii Bichon Havanez se vand cu vaccinuri si deparazitari la zi, carnet de sanatate. Gratuit oferim pasaport si microcip. Transport cu predare personala la domiciliul clientului. Prin contract oferim garantie de rasa si de sanatate.
Pentru oferta de pret va rugam sa ne transmiteti o cerere de oferta online.

Nume alternative: Bichon havanez, Bichon habaner, Cainele matasos de Havana.
Tara de  origine:  Cuba.
Istoric: aceasta rasa este considerata urmasa Bichonilor europeni cum ar fi Bolognese si Maltese. Interesul pentru Bichoni s-a raspandit in porturile Imperiului spaniol, inclusiv Havana. Aceasta rasa este Bichonul Cubei si a fost dezvoltat pe parcursul secolului al XX-lea. A fost crescuta ca animal de companie de catre aristocratie, dar a devenit repede popular si printre oamenii din clasa de mijloc. A fost adus in S.U.A. pentru prima data odata cu refugiatii cubanezi care au plecat din tara dupa revolutia din anul 1959.
Descriere fizica: un caine mic, indesat, care este mai lung decat este inalt. Capul este trapezoidal, usor lat, cu craniul usor rotunjit. Botul este egal ca lungime cu craniul. Ochii si nasul sunt negrii, iar urechile sunt lasate. Coada are blana si este purtata peste spate. Blana dubla are un strat exterior lung, moale. Parul de pe frunte se lasa peste ochi la unele exemplare.
Inaltime: 20-28 cm.
Greutate:  3-6 kg.
Temperament: este un caine foarte usor de dresat, inteligent si ascultator. Este tacut si bland, dar in acelasi timp jucaus. Este afectuos cu stapanul sau, dar este prietenos cu aproape toata lumea, inclusiv cu copiii, cu alte animale si cu strainii.
Nivel de Activitate: scazut.
Cel mai bun  stapan: se descurca cel mai bine cu o familie intr-o casa de oras sau din suburbie.
Nevoi speciale: atentie, ingrijirea blanii.

Posibile probleme de sanatate: condrodisplazie, surzenie, displazie de sold, cataracta juvenila, sunt hepatici, luxarea patelelor,  afectiuni ale pielii.


"Aceasta rasa de jucarie, Bichon Havanez, este cainele national al Cubei si-i place nespus sa fie in centrul atentiei. Havanese are o blana voluminoasa si moale in toate culorile. Varietatea alba este confundata uneori cu o fantoma".


Sunteti interesat si de rasele de mai jos?

         

    


Interpet's International
Fotografii Bichon Havanez de vanzare
Înapoi la cuprins