Du-te la conținut
Trimite email
Contact telefonic
Bichon Maltese de vanzare
Bichon Maltese de vanzare
Vand Bichon Maltez
0761 767 767
Lassiter64@gmail.com

Bichon Maltese


Interpets International - Vanzari caini va ofera pui Bichon Maltez masculi si femele, varsta 2 luni. Monte controlate, parinti cu teste de sanatate la zi. Cateii Bichon Maltez se vand cu vaccinuri si deparazitari la zi, carnet de sanatate. Gratuit oferim pasaport si microcip. Transport cu predare personala la domiciliul clientului. Prin contract oferim garantie de rasa si de sanatate.
Pentru oferta de pret va rugam sa ne transmiteti o cerere de oferta online.

Tara de origine: Malta.
Istoric: aceasta rasa este una dintre rasele de Bichoni care se gaseste in zona mediteraneana. Este considerat a avea cel putin doua mii de ani vechime si a fost crescut ca animal de companie de catre nobili. Autorii antici remarcau deseori frumusetea rasei; grecii erau atat de indragostiti de aceasta rasa incat au construit chiar monumente funerare pentru ei. Calatorii britanici din secolele al XVI-lea si al XVII-lea au adus acasa exemplare din aceasta rasa, dar acesti caini nu au fost vazuti in S.U.A. decat spre sfarsitul secolului al XIX-lea.
Descriere fizica: un caine mic, cu corpul compact, care este egal in lungime si latime. Are un cap de dimensiuni medii, cu craniul usor rotunjit si urechile lasate. Coada este purtata arcuit peste spate. Blana
dintr-un singur strat este matasoasa si dreapta. Atarna pe fiecare parte dintr-un punct central. Parul lung de pe cap este de obicei prins intr-un mot. In general, este alb pur, dar poate avea putin cafeniu sau galben citron pe urechi, desi acest lucru nu este de dorit.
Inaltime: 13-20 cm.
Greutate: 3-5 kg.
Temperament: un caine neinfricat care este de incredere si bland cu prietenii, dar intrucatva precaut cu strainii. Este afectuos si jucaus, desi predispus la un anumit grad de anxietate.
Nivel de activitate: scazut.
Cel mai bun stapan: este un bun animal de companie pentru o familie sau un individ de la oras sau din suburbii. Se descurca bine intr-un apartament.
Nevoi speciale: atentie, ingrijirea blanii, socializare.
Posibile probleme de sanatate: afectiuni ale traheei, sunt hepatic, hipoglicemie, alergii ale pielii.

"Bichon-ul Maltez este o rasa de jucarie. Reprezentantii ei seamana cu niste jucarii si, daca e sa fim sinceri, par sa aiba minte tot cat niste jucarii. Totusi, e vorba de o rasa straveche, asa ca s-ar putea ca acesti caini sa fie mai isteti decat noi toti si sa mearga pe burta, ca sa nu-i puna cineva sa stranga oi sau sa vaneze una-alta."

Poate va intereseaza si:

         

    


 
Interpet's International
Fotografii Bichon Maltez
Înapoi la cuprins