Du-te la conținut
Trimite email
Contact telefonic
Vand catel Bulldog Francez
Vand Bulldog Francez
Bulldog Francez de vanzare
0761 767 767
Lassiter64@gmail.com

Bulldog francez


Interpets International - Vanzari caini va ofera pui Bulldog Francez, masculi si femele, varsta 2 luni, diverse variante de culoare. Monte controlate, parinti cu teste de sanatate la zi. Cateii Bulldog Francez se vand cu vaccinuri si deparazitari la zi, carnet de sanatate. Gratuit oferim pasaport si microcip. Transport cu predare personala la domiciliul clientului. Prin contract oferim garantie de rasa si de sanatate.
Pentru oferta de pret va rugam sa ne transmiteti o cerere de oferta online.

Nume alternative: Bouledogue Francais.
Tara de origine: Franta.
Istoric: aceasta rasa a fost dezvoltata ca animal de companie din Bulldogul englez pitic pe care muncitorii englezi plecati in cautare de slujbe mai bune l-au adus cu ei. Cainii lor au fost imperecheati cu
rasele locale si rasa a devenit repede populara si la moda.
Descriere fizica: este un caine musculos, compact, cu un corp greoi. Are un cap mare si patrat, cu nasul inclinat usor in sus, si bot puternic ridat. Urechile mari, erecte, sunt de descrise ca fiind asemanatoare cu
ale liliacului. Pielea este moale si formeaza cute pe cap, gat si umeri. Coada este scurta si poate fi dreapta sau spiralata. Blana scurta, fina poate fi tigrata, cafenie, alba sau tigrat cu alb.
Inaltime: 25,5-30,5 cm.
Greutate: 8-12,5 kg.
Temperament: este un caine afectuos, stabil, inteligent, dar care poate fi incapatanat. Se intelege bine cu marea majoritate a oamenilor, inclusvi cu strainii, copiii, dar si cu alte animale. Tinde sa fie cainele unei singure persoane.
Nivel de activitate: scazut.
Cel mai bun stapan: cainii acestei rase se  descurca bine la oras sau in suburbii si reprezinta companioni excelenti pentru per in varsta sau pentru cele sedentare.
Nevoi speciale: protectie impotriva socului termic, supraveghere in apropierea apei.
Posibile probleme  de  sanatate: atropie, probleme cu spatele, sindromul brahicefalic, val palatin alungit, soc termic.

"Exista aproape treizeci de variante de culoare de Bulldog Francez, identificate mai mult sau mai putin riguros. Insa toate sunt adaptabile, pe faza si nu prea destepte. Atat de nu prea destepte, incat isi croiesc drum spre inima noastra. Pe de alta parte, au un miros specific, nu prea placut din cauza glandelor sudoripare."

Poate va intereseaza si:

         

    Interpet's International
Fotografii Bulldog Francez de vanzare
Înapoi la cuprins