Du-te la conținut
Trimite email
Contact telefonic
Catei Miniature Bullterrier de vanzare
Vand Bullterrier in Miniatura
Bullterrier mini de vanzare
0761 767 767
Lassiter64@gmail.com

Bullterrier pitic


Nume alternative: Minibull.
Tara de origine: Marea Britanie.
Istoric: pana in anul 1913 nu exista nicio diferentiere intre diferitele talii ale Bullterrierului. Asemenea variantei standard, Bullterrierul pitic a fost crescut ca o incrucisare intre Bulldogi si Terrieri. Aceasta varietate a fost folosita in principal pentru vanatoarea de rozatoare.
Descriere fizica: este un caine mic, puternic si musculos. Are o blana scurta, iar capul tipic de Bullterrier, ovoidal; are ochii adanciti in orbite, intunecati; nasul este negru; urechile sunt erecte. Are o coada scurta, tinuta jos. Poate avea o varietate de culori alb, tigrat si alb, rosu si alb, tricolor, si ocazional alb si negru.
Inaltime: 25,5-35,5 cm.
Greutate: 11-16 kg.
Temperament: Bull Terrierul pitic este un caine extrem de sociabil si prietenos. Vioi si cu un temperament stabil, calm, neinfricat si iubitor de distractie. Este foarte atasat de companionii umani. Se descurca bine cu copiii si alte animale daca este socializat cum trebuie.
Nivel de activitate: moderat.
Cel mai bun stapan: cainii din aceasta rasa se descurca bine cu un stapan rabdator indiferent daca acest lucru are loc in oras, suburbii sau la tara.
Nevoi speciale: atentie, socializare, supraveghere in preajma apei, dresaj.
Posibile probleme de sanatate: surditate.


Interpet's International


Fotografii Miniature Bullterrier de vanzare
Înapoi la cuprins