Du-te la conținut
Trimite email
Contact telefonic
Catei Bullterrier de vanzare
Bullterrier de vanzare
Bullterrier de vanzare
0761 767 767
Email: Lassiter64@gmail.com

Bullterrier


Interpets International - Vanzari caini va ofera pui Bullterrier, masculi si femele, varsta 2 luni, diverse variante de culoare. Monte controlate, parinti cu teste de sanatate la zi. Cateii Bull terrier se vand cu vaccinuri si deparazitari la zi, carnet de sanatate. Gratuit oferim pasaport si microcip. Transport cu predare personala la domiciliul clientului. Prin contract oferim garantie de rasa si de sanatate.
Pentru oferta de pret va rugam sa ne transmiteti o cerere de oferta online.

Nume alternative: Bullies, Bull si terrier.
Tara de origine: Marea Britanie.
Istoric: rasa a fost definitivata cam in anul 1835 de catre James Hinks, probabil prin imperecherea Bulldogului si acum disparutului Terrier englez alb, apoi incrucisand acest metis cu Pointer spaniol. A fost initial cunoscut dupa denumirea de Bull si Terrier. Era folosit pentru hartuirea taurilor si in luptele de caini. Desi era cunoscut ca un luptator feroce, nu era crescut pentru a le provoca.
Descriere fizica: este un caine musculos, de talie medie, cu un cap ovoidal distinct. Nasul este negru, iar ochii mici sunt intunecati, triunghiulari si adanciti in orbite. Urechile sunt apropiate, mici, erecte natural. Corpul este rotunjit, avand piept adanc, lat si picioare puternice. Coada este scurta si ascutita. Are o blana scurta, dreapta, alba cu pete negre pe cap sau orice alta culoare cu sau fara pete albe. Culoarea preferata este tigrat.
Inaltime: 53-55.5 cm.
Greutate: 20-29,5 kg.
Temperament: este un caine prietenos, jucaus si afectuos cu oamenii. Este un bun caine de paza, foarte vioi si permanent ocupat. Poate fi agresiv cu alte animale. Daca nu este bine socializat, poate fi posesiv cu mancarea si jucariile sale, si poate reactiona atunci cand este provocat. Exemplarele socializate se descurca bine cu copiii si cu animalele mici, dar doi masculi de obicei nu se inteleg.
Nivel de activitate: ridicat.
Cel mai bun stapan: in general, Bull Terrierul se descurca bine cu un individ sau o familie activa experimentata si care are timp pentru el. Se poate adapta la orice mediu.
Nevoi speciale: dresaj ferm, includerea in activitatile familiei, exercitii unu la unu, socializare, supraveghere.
Posibile probleme de sanatate: surzenie, probleme cardiace, probleme renale, alergii ale pielii.

Interpet's International
Fotografii Bullterrier de vanzare
Înapoi la cuprins