Du-te la conținut
Trimite email
Contact telefonic
Vand catei Boo
Boo de vanzare

Pomeranian Boo de vanzare
0761 767 767
Lassiter64@gmail.com

Vand Boo

Interpets International - Vanzari caini va ofera pui Bullmastiff, masculi si femele, varsta 2 luni, diverse variante de culoare. Monte controlate, parinti cu teste de sanatate la zi. Cateii Bullmastiff se vand cu vaccinuri si deparazitari la zi, carnet de sanatate. Gratuit oferim pasaport si microcip. Transport cu predare personala la domiciliul clientului. Prin contract oferim garantie de rasa si de sanatate.
Pentru oferta de pret va rugam sa ne transmiteti o cerere de oferta online.

Pomeranianul tip Boo este o rasa americana, certificata in registrul AKC (American Kennel Club), in europa inca nu este standardizat de catre FCI.
 Diferenta intre Spitzul Pomeranian german si Pomeranian tip Boo consta in blana dubla pe care o are Boo, se poate coafa in orice forma, cat si in talie. Pomeranianul german are la maturitate maxim 3,5 kg, pe cand Pomeranianul Boo poate avea la maturitate maxim 5-6 kg.
 In Europa momentan exista doar 7 crescatori de Pomeranian tip Boo, niciunul in Romania.
 La toti acesti crescatori avem exclusivitate inca din anul 2011, cand au aparut primii pui nascuti in Europa. Nimeni in afara de noi nu poate oferi Boo, cine o face minte si va ofera ori un metis, ori un spitz mediu.
 Blana la Pomeranian tip Boo este lunga si foarte deasa. Blana superioara de o singura culoare, roscat, orange, alb, negru si, din vara va fi disponibil si argintiu.
 Blana inferioara este de culoare alb murdar, aceasta-i ofera aspectul de doua culori dupa coafare, care se face la varsta aproximativa de 2 ani.

Deoarece cererea este deosebit de mare la aceasta rasa de caine, cateii se prenoteaza inca de la fatare sau la varsta de 1-2 saptamani.
Rareori va putem servi cu livrare in 7 zile.

Livrare in 30-45 de zile - standard - 550 euro,
-Toy (pana in 3 kg) - 950 euro.
Livrare in 15 de zile - standard - 650 euro,
- Toy (pana in 3 kg) - 1100 euro.
Livrare in 7 zile  - standard - 800 euro,
- Toy (pana in 3 kg) - 1300 euro.

Poate va intereseaza si urmatoarele rase:

         

    
 

Interpet's International
Fotografii Pomeranian Boo de vanzare
Înapoi la cuprins