Du-te la conținut
Trimite email
Contact telefonic
Spitz Japonez
Vand Spitz Japonez

Spitz Japonez de vanzare
+40 761 767 767
Lassiter64@gmail.com

Vand Spitz JaponezNume alternative: Nihon Suppittsu.
Tara de origine: Japonia.
Istoric: Spitzul japonez a fost dezvoltat in Japonia in anii 1920-1930, prin incrucisarea mai multor rase de Spitz, printre care si Spitzul German, Spitzul Finlandez etc. A fost recunoscut ca rasa de majoritatea Federatiilor Chinologice, mai putin cea americana AKC, din cauza asemanarii cu Spitzul Pitic German, Cainele Eskimo American si Samoyed. Chiar daca este o rasa relativ noua, a devenit in scurt timp foarte popular in special din cauza temperamentului echilibrat.
Descriere fizica: Spitzul Japonez este un caine de talie mica spre medie. Blana este densa si de o culoare alba, semne de alta culoare nu sunt permise. Exista mai multe standarde pentru aceasta rasa, dar toate sunt in comun acord ca Spitzul Japonez trebuie sa aiba talia mai mare decat un Pomeranian si mai mica decat un Spiz mediu.
Inaltime: 30 - 38 cm.
Greutate: 4-6 kg.
Temperament: Spitzul Japonez este un caine atent, echilibrat si inteligent. Atent cu familia si precaut cu straini. Semnalizeaza la straini si alte animale necunoscute, foarte afectuos cu familia si retras fata de alte vietuitoare.
Nivel de activitate: moderat.
Cel mai bun stapan: Cel mai bun proprietar pentru un Spitz Japonez este o persoana cu activitate medie, intr-o zona urbana, suburbana sau rurala. Se adapteaza la viata din apartamanet foarte bine ca si la viata intr-o casa, la curte.
Nevoi speciale: miscare, socializare, dresaj, intretinerea blanii, curatarea urechilor.
Posibile probleme de sanatate: otita, patella luxatio.


Interpet's International
Fotografii pui Spitz Japonez
Înapoi la cuprins