Du-te la conținut
Trimite email
Contact telefonic
Yorkshire terrier
Yorkshire terrier de vanzare

Yorkshire terrier de vanzare
+40 761 767 767
Lassiter64@gmail.com

Vand Yorkshire Terrier


Interpets International - Vanzari caini va ofera pui Yorkshire terrier, masculi si femele, varsta 2 luni, diverse variante de culoare. Monte controlate, parinti cu teste de sanatate la zi. Cateii Yorkshire terrier se vand cu vaccinuri si deparazitari la zi, carnet de sanatate. Gratuit oferim pasaport si microcip. Transport cu predare personala la domiciliul clientului. Prin contract oferim garantie de rasa si de sanatate.
Pentru oferta de pret va rugam sa ne transmiteti o cerere de oferta online.


Nume alternative:  Yorkie.
Tara de origine:  Marea Britanie.
Istoric:  acest caine a fost crescut initial pentru a vana sobolanii din minele si morile de bumbac din Yorkshire, Anglia. Era popular printre cei din clasa muncitoare, in special printre tesa Mai tarziu a devenit un animal de companie la moda in epoca Victoriana. Denumit initial Terrier scotian cu par rupt, rasa a fost redenumita Yorkshire Terrier in anul 1870. Este urmas al Waterside Terrierului, Vechiului Terrier englez negru si cafeniu, Terrierului englez cu blana aspra, Paisley Terrierului si Clysdale Terrierului. A ajuns pentru prima data in S.U.A. in anii 1870.
Descriere fizica:  un caine foarte mic, bine echilibrat, cu proportii patrate si un cap purtat  inalt. Craniul este mic si plat, botul este conic, cu un nas butonat, mic si negru. Urechile erecte in mod natural sunt mici si au forma literei „V”. Coada este purtata un pic mai ridicata de nivelul spatelui. Blana distinctiva este lunga, matasoasa, si lucioasa, cu carare pe mijlocul spatelui si atarnand direct pe podea. Parul lung de pe cap este impartit in doua sau legat cu o funda. Parul de pe bot este lung si se amesteca cu cel de pe piept. Puii se nasc negri cu cafeniu, dar cam la varsta de doi ani isi dezvolta coloristica caracteristica de albastru otel si cafeniu.
Inaltime:  10,5-23 cm.
Greutate:  Talie normala 3-3,5 kg.
Temperament:  acest mic Yorkie este un adevarat Terrier, in ciuda
dimensiunilor sale reduse
este curajos si hotarat. Tinde sa se intelega
bine cu toata lumea, inclusiv cu copiii si alte animale, dar poate deveni
insistent si ciupitor daca nu este bine socializat si dresat.
Nivel de activitate:  moderat.
Cel mai  bun  stapan: acesta este un caine adaptabil care se descurca bine intr-o casa in oras sau in suburbii. Este un excelent caine de apartament.
Nevoi speciale:  ingrijire dentara, ingrijirea blanii, socializare, supravegherea intalnirilor cu copiii si animale mai mari, dresaj.
Posibile probleme de sanatate:  probleme dentare, hipoglicemie, boala Legg-Perthes, sunt hepatic, luxarea patelelor.
Interpet's International
Fotografii pui Yorkshire terrier
Înapoi la cuprins